Atlant Gel Mнения Цена

Atlant Gel Mнения Цена
5 (100%) 2 votes

atlant-gel-bg-5-minМалкият пенис е сериозен проблем за повечето мъже по света. Това довежда до проблеми със секса, тъй като мъжете не могат да задоволят жените. Средната дължина на пениса за мъжете е 6,5 инча и е голям проблем когато някои имат по-малка дължина. Също така, средно мъжете трябва да еякулират около 2-3 минути след като влязат във влагалището на жената, а малкия пенис ще възпрепятства това. Малкия пенис води до неудовлетворен секс и до това много жени да се преструват, че имат оргазъм само за да впечатлят мъжа.

Малкият пенис не само засяга сексуалния живот, но и има отрицателно въздействие върху брака или връзката. Голяма част от жените по света биха искали мъжете им да имат дълги и твърди пениси. Като мъж, постигането на това е ваша отговорност. Но как ще го постигнете? Нямате нужда от увеличаващи хапчетата пениса или помпи. Чували ли сте за Атлант Гел? Това е решението за всички ваши проблеми с ерекцията и сексуалния живот.

Какво е Atlant Gel?

Atlant Gel за уголемяване на члена е натурален крем или гел, който спомага за увеличаване на размера на пениса при мъжете с до 3,5 см за период по-кратък от 14 дни. Кремът помага на мъжете да подобрят либидото си в леглото и да имат удовлетворение от секса. Също така помага да се увеличи диаметърът на мъжките гениталии до желания размер. Kупи Atlant Gel с 50% отстъпка *на официалния сайт

Метод на действие на Атлант Гел

Кремът помага за увеличаване на мускулите на мъжкия пенис чрез разширяване и увеличаване на броя на кръвоносните съдове и капилярите. Това осигурява подходящо кръвообращение и ефективно усвояване на съставките от крема, като по този начин се увеличава размерът на пениса.

Първо, веществото е под формата на крем/гел. Поставя се малко от него ръцете, след което чрез размазване, масажиране и триене се нанася на чистия пенис. По време на прилагането, пениса трябва да е прав. За да получите по-добри резултати, гелът се прилага върху пениса половин час преди секс. Това дава допълнителна стимулация на пениса да нараства на дължина и ширина.

Кремът има специални ензими, които са част от основната дейност за стимулиране на растежа на тъканите на пениса. Ензимите правят камерите и стените на пениса да се увеличават на дължина и обиколка.

atlant-gel-bg-1-min

Кремът е тестван и е установено, че е безопасен за употреба. Той няма ефект върху други телесни органи на тялото. Репродуктивната система също не е повлияна. Много филмови звезди използват продукта и дават положителни препоръки. Това е реален начин за увеличаване на размера на пениса. Не се нуждаете от операция или тежести за уголемяване и разширяване на пениса, а само от този продукт.

 • 1-2 седмици: Ерекцията ще бъде по-дълга и по-твърда, чувствителността на пениса ще се удвои два пъти. Първи видими промени – пенисът се увеличава с 1,5 см.
 • 12-3 седмици: Вашият пенис ще бъде по-голям, запазвайки анатомично правилната си форма. Сега ще имате 70% по-дълъг пенис!
 • 24 седмици и повече: Пенисът ще се увеличи с 4 см! Качеството на секса ще се подобри, оргазмите ще дойдат по-бързо и ще продължат около 5-7 минути!

След като използвате гела редовно за период от 1-3 месеца, ще забележите подобрения в сексуалния си живот като:

 • Размерът на пениса ще се увеличи и ще имате по-голям и по-дълъг пенис.
 • Увеличава се издължливостта на пениса.
 • Периодът на изграждане и възстановяване след всяка сесия се подобрява.
 • Ще имате по-големи и впечатляващи еякулации.
 • Увеличава кръвообращението в гениталиите.
 • Повишава увереността и химията между партньорите, като по този начин подобрява сексуалното удовлетворение на двете страни.
 • По-дълги и надеждни ерекции.
 • Увеличава продължителността на оргазъм за двете страни.

Предимството на използването на продукта е, че той е лесен за използване, резултатите са гарантирани. Той е преминал през различни лабораторни изследвания, които са показали положителни резултати в 96% от случаите при мъжете. Продуктът е съвместим с лекарства и не причинява усложнения. Статистиките показват, че 87% от жените мечтаят за мъже с голям пенис. 94% от тях ще се съгласят да правят секс на първата среща, ако мъжкият пенис е по-голям от 20 см! Това звучи съблазнително, нали? Дължината и обиколката на пениса засягат сексуалния живот на мъжете и възможността да задоволят партньорките си в леглото.

atlant-gel-bg-2-min

Състав на Atlant Gel

Кремът е комбинация от различни естествени екстракти и съставки, които помагат за разширяването и уголемяването на пениса. Компонентите включват:

 • Кремът е съставен от гуарана. Основната функция на гуараната е че действа като стимулант. Семената от гуарана съдържат съединения, които се наричат гуарини. Този компонент кара семената от гуарана да действат като мощни антидепресанти.
 • Магнезий. Магнезият е основен компонент, необходим за над 300 биохимични процеси в човешкото тяло. Примери за това са производството на полови хормони, например андроген и естроген. Той също така произвежда невротрансмитери, които регулират и контролират сексуалното желание, като например епинефрин и допамин.
 • Кремът има Л-аргинин. Л-аргининът е основен компонент, който съдейства за премахване на аминокиселините, които тялото използва за производството на азотен оксид, който пък е отговорен за разширяването и увеличаването на дължината на кръвоносните съдове, и също така за увеличаването на циркулацията на кръвта през кръвоносните съдове. Също така той служи за насърчаване на ерекцията и оргазма при мъжете.
 • Кремът съдържа и глицин. Глициновият компонент също така служи за увеличаване на азотния оксид в тялото. Повишава действието на азотния оксид. Глицинът увеличава сексуалните желания, подобрява еякулацията и води до дълготрайна ерекция.
 • Той съдържа корен от мака, който има голямо съдържание на витамини, мастни киселини и минерали, които улесняват функционирането на тялото. Този елемент спомага за стимулиране и насърчаване на плодовитостта, и насърчаване на физическата сила. Той също така увеличава либидото и сексуалното желание на човека.
 • Също така има екстракт от бабини зъби, който действа като стимулатор и също така увеличава тестостерона, който от своя страна действа като инициатор на либидото.

Къде да закупите Атлант Гел в България

Кремът може да се поръча онлайн от официалния си уебсайт. Процедурата включва поръчка, поставена онлайн от клиент. След това, оператор се свързва за потвърждение на поръчката с клиента чрез имейл или телефонен номер.

След това продуктът се транспортира до желаното място. След потвърждение от клиента, продуктът следва да се заплати. Предимството на закупуването на уебсайта е, че продуктът е оригинален и има гаранция за 100% възстановяване на парите. Kупи Atlant Gel с 50% отстъпка *на официалния сайт

Цена на Atlant Gel

На уебсайта, цената на продукта е 69 лева. Отстъпка от 50% е направена на предишната цена от 138 лева.  Купувайки на уебсайта, избягвате вероятността от закупуване на фалшиви продукти. 30-дневна гаранция се предлага от компанията в случай, че продуктът не постигне целта си.

Мнения Атлант Гел за уголемяване на члена

Паоло Микал, 3 години 

Имах проблеми докато не използвах продукта преди 3 месеца. След като го използвах, имах по-дълга ерекция и пениса с дължина 11 см. Продуктът ми помогна много и реши моите проблеми. Сега съм доволен от размера си.

atlant-gel-bg-4-min

Джон Смит, 35 години

Бих ли препоръчал продукта? Да !! Това се дължи на положителния му ефект. Скоростта на ерекцията е много по-бърза и пенисът винаги е много по-труден. Той много помага и ви помага да сте добри в леглото.

atlant-gel-bg-3-min

Заключение за Atlant Gel

Вие сте мъж и имате затруднения при получаването на огромния пенис, който жените винаги търсят. Не търсете други методи, защото кремът е най-добрият вариант за вас. Това ще ви помогне да разрешите всички ваши проблеми и обещава да ви направи звяр в леглото. Kупи Atlant Gel с 50% отстъпка *на официалния сайт

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: