Atlant gel vélemények ára

Atlant gel vélemények ára
5 (100%) 1 vote

atlant-gel-hu1A kis pénisz, a legtöbb férfinak nagy problémát jelent világszerte. Problémákhoz vezethet a szex közben, mivel ezek a férfiak nem képesek kielégíteni a nőket. A férfiak átlagos péniszének hossza 6,5 hüvelyk, és ha valamivel alacsonyabb, az nagy baj. Továbbá az legtöbb férfiaknak átlagosan 2-3 perc elteltével ejakulálnak. A kis pénisz megakadályozza önt ennek elérésében. A kis péniszek elégedetlen szexhez vezetnek, és emiatt sok nő tetteti az orgazmust, csak azért, hogy a férfit kielégítse.

A kis pénisz nemcsak a szexuális életre hat, hanem negatív hatással lehet a házasságra vagy a kapcsolatokra. Nők világszerte azt akarják, hogy a társaiknak hosszú és erős péniszük legyen. Önnek, mint férfinak, felelőséggel jár a hölgyeknek ezt megadni. De hogyan fogja ezt elérni? Nem kell pénisznövelő tabletta vagy pumpa. Hallottál már Atlant Gel pénisznövelő? Ez a megoldás minden erekcióhoz és szexuális problémákhoz.

Mi az a Atlant Gel?

Az Atlant Gel pénisznövelő egy természetes krémre vagy gélre utal, amely növeli a pénisz méretet akár 3,5 cm-rel, kevesebb mint 14 nap alatt. A termék segít a libidó növelésében, az elégedettség érdekében. Továbbá megnövelheti a nemi szervek átmérőjét, a kívánt méretre. Vasarlas Atlant gel 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Az Atlant Gel működése

A krém segít a férfiak pénisz izomzatának növelésében, az erek és a hajszálerek számának növelésében. Ez biztosítja a megfelelő vérkeringést annak érdekébe, hogy az összetevők hatékonyan felszívódjanak a krémtől, és így növeljék a pénisz méretét.

Ez a termék egy krém, kenőcs vagy gélkészítmény. Így a kezek a tiszta péniszen történő megkenéssel, masszírozással és dörzsöléssel használják fel. Alkalmazáskor a pénisznek fel kell állnia. Annak érdekében, hogy jobb eredményeket érjünk el, a gél kerüljön a péniszre fél órával a szex előtt. Ez extra stimulációt biztosít a pénisz számára, a hossz és szélesség növekedéséhez.

A krém speciális enzimekkel rendelkezik, amelyek egy fő részét képezik, a péniszszövetek növekedés stimulációjában. Az enzimek a pénisz kamráit és falait képzik és a hosszának és kerültének növekedését érik el.

A krémet tesztelték és biztonságosnak találták. Nincs hatása a test többi szervére. A reproduktív rendszer szintén védett és nem érintett. Sok filmsztár, akik megbízható forrásból használják a krémet, pozitív ajánlásokat adnak. Valódi módja annak, hogy megnövelje a méretet. Nincs szükség műtétre vagy péniszbővítési súlyokra. A méret a következőképpen növekszik.

1-2 hét: Az erekció hosszabb és szilárdabb less, a pénisz érzékenysége a kétszeresére nő. Az első látható változások – a pénisz 1,5cm-t nő.

2-3 hét:A pénisz jobban látható lesz, megőrizve annak anatómiailag megfelelő alakját. Most 70%-kal hosszabb lesz a pénisz!

Több mint 4 hét:4 cm-rel növekszik! Többszörösen javul a szex minősége, az orgazmus gyorsabb és 5-7 percig tart.

atlant-gel-hu3

Ha a gélt rendszeresen 1-3 hónapig használja, felismeri a szexuális életed javulását, például:

 • A pénisz mérete növekszik, nagyobb és hosszabb lesz.
 • Növeli a pénisz erejét.
 • A szex után az erekció és a helyreállás ideje javul.
 • Nagyobb ejakulációt fedezhet fel.
 • Növeli a vérkeringést, főleg a nemi szervekbe.
 • Növeli a bizalmat és a kémiai kapcsolatokat a partnerek között, javítva ezzel a szexuális elégedettséget minkét félnek.
 • Hosszabb és megbízhatóbb erekciót hoz létre.
 • Az orgazmus időtartamát minkét félnek megnöveli.

A termék használatának az az előnye, hogy könnyen használható, az eredmények garantáltak, számos különböző laboratóriumi vizsgálat során kimutatták pozitív eredményeket a férfiak 96%-ában, kompatibilis a gyógyszerekkel és nem okoz szövődményeket. A felfedezés az mutatja, hogy a nők 87% álmodik a nagy péniszekről. 94%-uk beleegyezik a szexbe az első napon, ha a férfi pénisze nagyobb 20 cm-nél! Ez kísértésnek hangzik, ugye? A pénisz hossza és vastagsága befolyásolja a férfiak szexuális életét, és a partnereik kielégítését az ágyban.

Az Atlant Gel összetevői

A krémet természetes kivonatokból és az összetevők kombinálásával készítik el, hogy olyan formulát hozzanak létre, amely segíti a pénisz méret növelését. Az összetevők a következők:

 • A krém szintén tartalmaz guarana-t. A guarana fő funkciója, hogy stimuláns. A guarana-kivonatból származó magok tartalmaznak guaranine nevű kristályosított vegyületeket. Ez az összetevő: a guarana magvak hatásos antidepresszánsként működnek.
 • Magnézium. A magnézium az emberi szervezetben több mint 300 biokémiai folyamatokhoz szükséges. Például a nemi hormonok előállításához, mint an androgén és ösztrogén. Használják neurotranszmitterekben, amelyek a szexuális vágyat és a kontrollt szabályozzák, például az epinefrint és a dopamint.
 • A krém L-Arginint tartalmaz. Az L-Arginin egy olyan fő összetevő, amely segíti a szervezet által a nitrogen-oxid előállításához használt aminosavak eltávolítását, felelős a véredények terjeszkedéséért és növekedéséért, valamint a vérkeringésének növeléséért. Emellett elősegíti az erekciót és az orgazmust a férfiak körében.
 • A krém glicint is tartalmaz. A glicinkomponens a szervezetben levő nitrogén-oxid növelésére is szolgál. Növeli a nitrogén-oxid-szintáz enzim hatását. Az enzimek nitrogén-oxidot termelnek. A glicin funkciója növeli a szexuális vágyakat, javítja az ejakulációt és a tartós erekciót.
 • Tartalmaz Maca gyökeret, amely nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat, zsírsavakat és ásványi anyagokat, amelyek megkönnyítik a szervezet működését. Segít a stimulációban, elősegíti a termékenységet és elősegíti a fizikai erőt. Emellett növeli a férfiak libidóját.
 • Tartalmaz vitaminokat, zsírsavakat és ásványi anyagokat, amelyek elősegítik a testanyagcserét. Ez növeli a stimulációt, elősegíti a termékenységet és a fizikai erőt. Emellett növeli a libidót és a szexuális vágyat.
 • Tartalmaz királydinnyét is, ami egy stimulátorként hat. Szintén növeli a tesztoszteront, amely libidó kezdeményezőként működik.
Vasarlas Atlant gel 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Hol Kapható Atlant Gel terméket Magyarországon?

A terméket online meg lehet vásárolni a hivatalos honlapon. Az online megrendelés után, a vevőt email-en keresztül vagy telefonon értesítik a termék szállításáról.

Ezután a terméket a kívánt helyre szállítják. A vásárló általi visszaigazolás és hitelesítés után fizetés történik. A weboldalon történő vásárlás előnye, hogy a termék érvényes, és 100% visszatérítést kap, ha rossz tételekkel rendelkezik.

atlant-gel-hu2

Az Atlant Gel ára

A termék ára a hivatalos honlapon 10,900 Ft. Ez egy 50%-os kedvezménnyel jár mivel az eredeti ár az 21,800 Ft. A szállítási díj nem kerül felszámításra. Vásároljon a weboldalon, hogy elkerülje a hamisításokat. A vállalat 30 napos garanciát vállal arra az esetre, ha a termék nem érte el a célt, vagy hamis terméket kínálnak.

Vélemények Atlant Gel vélemény

Paolo Michal, 30 éves

 “Számtalan komplikációt tapasztaltam, mielőtt a terméket elkezdtem volna 3 hónapa használni. Miután használtam, hosszabb erekcióm volt, és a péniszem 11 cm hosszú lett. A termék nagy segítség volt nekem és megoldotta a problémáimat. Szeretem a méretemet. Nem rossz.”

atlant-gel-velemenyek

John Smith, 35 éves

“Ajánlom-e a terméket? Hát persze! Ez azért van, mert pozitív hatása van. Az erekció sebessége sokkal gyorsabb, és a péniszem sokkal keményebb. Nagyon sokat segített, és jóbbá tesz az ágyban.”

atlant-gel-velemenyek1

Összefoglalás

Ha ön egy férfi, akinek nehézséget okoz a nagy pénisz megszerzése, amelyet a nők mindig vágynak, akkor ne keressen más módszereket. Ez a krém a legjobb lehetőség az ön számára. Ez segít megoldani minden problémádat, és megígérem, hogy szörnyeteg lesz az ágyban. Bízz meg ezzel. Vasarlas Atlant gel 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: