Bliss Hair Σχολια κριτικες

Bliss Hair Σχολια κριτικες
5 (100%) 1 vote

bliss-hair-gr-4-minΤο να έχει κανείς μακριά μαλλιά αναβαθμίζει αυτόματα την γοητεία του προσώπου του είτε είναι άνδρας, είτε είναι γυναίκα. Οι περισσότεροι από εμάς μάλιστα, τείνουμε να επιδεικνύουμε την ομορφιά μας με το να τα περιποιόμαστε. Η ομορφιά των μαλλιών μπορεί να διακινδυνεύσει από πολλούς παράγοντες, όπως την πιτυρίδα, την αραίωση των μαλλιών ή ακόμα και την αποδυνάμωση της τρίχας, προκαλώντας ζημιά και στο άνω μέρος της κεφαλής. Εκείνοι οι οποίοι φροντίζουν τα μαλλιά τους, θα συμφωνήσουν ότι κρατώντας τα υγιή μπαίνουμε στον δρόμο που θα μας οδηγήσει στην ομορφιά.

Πολλοί άνθρωποι παγκοσμίως έχουν επινοήσει μεθόδους, τις οποίες χρησιμοποιούν για την φροντίδα των μαλλιών τους. Η αποτελεσματικότητα, το κόστος, η αποδοτικότητα και διαθεσιμότητα της κάθε μεθόδου είναι παράγοντες που θα καθορίσουν ποια από αυτές επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε στην πράξη και εμείς. Σε περίπτωση που ψάχνεστε και θέλετε να κάνετε την σωστή επιλογή, το λοσιόν Bliss Hair, θα σας δώσει την λύση που προσδοκείτε.

Τι είναι το Bliss Hair

Είναι μια λοσιόν, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως για την περιποίηση και φροντίδα των μαλλιών. Η λοσιόν αυτή, η οποία βρίσκεται σε υγρή μορφή, κλεισμένη σε ένα μπουκάλι αποτελεί ένα φυσικό παρασκεύασμα. Παρασκευάζεται από φυτικούς πόρους, που επίσης χρησιμοποιούνται στην φροντίδα των μαλλιών και έχουν ως σκοπό την ανάπτυξη τους. Το προϊόν δημιουργείται από εκχυλίσματα φυτών, είναι καθαρά οργανικό και 100% φυσικό. Έχει δοκιμαστεί σε κλινικές και έχει αποδειχθεί, ότι δεν επιφέρει βλάβες στα μαλλιά, στο κρανίο, αλλά ούτε και σε άλλα όργανα του σώματος μας. Αγορά Bliss Hair με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Μέθοδος δράσης του Bliss Hair

Το προϊόν, όπως έχει ήδη αναφερθεί, είναι μια λοσιόν σε υγρή μορφή και έρχεται πακεταρισμένο σε ένα μπουκαλάκι. Εφαρμόζεται τεχνητά, αλείφοντας και τρίβοντάς την πάνω στα μαλλιά και στο άνω μέρος της κεφαλής. Η διαδικασία εφαρμογής περιλαμβάνει επίσης:

 • Καθαρίστε τα μαλλιά σας, πλένοντας τα με νερό και απαλό σαπούνι. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η καθαριότητα των μαλλιών σας και απομακρύνεται η βρωμιά πριν από την χρήση.
 • Στεγνώστε τα μαλλιά σας σε σημείο που να είναι τελείως στεγνά.
 • Τοποθετήστε μικρές ποσότητες της λοσιόν στα μαλλιά και στο άνω μέρος της κεφαλής.
 • Τρίψτε την λοσιόν στο άνω μέρος της κεφαλής σας με αργές και απαλές κινήσεις για περίπου δύο λεπτά.
 • Αφήστε την λοσιόν έτσι ώστε να απορροφηθεί πλήρως από τα μαλλιά.
 • Χτενίστε τα μαλλιά σας όπως κάνετε συνήθως. Επαναλάβετε την διαδικασία δύο με τρεις φορές την ημέρα για καλύτερο αποτέλεσμα.

Πριν ξεκινήσετε να μαθαίνετε πως λειτουργεί το προϊόν και ποια είναι τα πλεονεκτήματά του, είναι καλό να αποκτήσετε μερικές γνώσεις πάνω στους λόγους, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι και συναντώνται στα ανθυγιεινή μαλλιά. Αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να προστατέψετε τα μαλλιά σας κατά την διάρκεια χρήσης της λοσιόν.

 • Η ύπαρξη μυκήτων στην περιοχή της άνω κεφαλής είναι ο λόγος για τον οποίο αναπτύσσεται η πιτυρίδα.
 • Η αργή ανάπτυξη των μαλλιών τα περιορίζει σε μήκος.
 • Η έλλειψη μεταλλικών στοιχείων και θρεπτικών ουσιών, τα οποία είναι υπεύθυνα για την ανάπτυξη και την ενδυνάμωση της τρίχας, οδηγεί σε ασθενικά μαλλιά.
 • Το γεγονός απώλειας τριχών από το κεφάλι, ενώ βρίσκεστε έξω από το σπίτι (λόγο κάποιου ανέμου) ή όταν τα χτενίζεστε είναι σημάδι ασθενικών μαλλιών.

bliss-hair-gr-5-min

Χρησιμοποιώντας την λοσιόν τα παραπάνω προβλήματα θα επιλυθούν, καθώς το προϊόν δρα ως εξής:

 • Επιταχύνει την ανάπτυξη των μαλλιών, καθώς εμπεριέχονται σε αυτήν μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες που είναι υπεύθυνα για την συγκεκριμένη λειτουργία.
 • Βοηθάει, έτσι ώστε να παραμείνουν τα μαλλιά δυνατά και μαλακά. Αυτό σημαίνει ότι η απώλεια σταδιακά μειώνεται σε συχνότητα και επίδραση.
 • Προστατεύει, προλαμβάνει και φυλάει το άνω μέρος της κεφαλής από μύκητες, βακτήρια ή ιούς. Επιπλέον, ενυδατώνει περισσότερο την συγκεκριμένη επιφάνεια.
 • Βοηθάει επίσης, στην θεραπεία του σμηγματογόνου αδένα από πιθανές βλάβες που μπορεί να υπέστη και αποτρέπει την περαιτέρω μόλυνση της άνω κεφαλής.
 • Ενισχύει τις άμυνες προστασίας του οργανισμού απέναντι στους μύκητες, για να μην αναπτυχθεί πιτυρίδα.

Σύνθεση του Bliss Hair

Η λοσιόν του Bliss Hair για μαλλιών ενισχύει την ανάπτυξη των μαλλιών χρησιμοποιώντας φυσικά μέσα μόνο. Το πετυχαίνει αυτό χρησιμοποιώντας εκχυλίσματα από αβοκάντο και από παρθένα φυτά όπως το Rock, το Belize, το alpha, το Ligusticum, το Wallachia και το Asiatic. Καθένα από τα προαναφερθέντα εκχυλίσματα έχουν μοναδικές επιδράσεις και πλεονεκτήματα όπως:

 • Εκχυλίσματα από αβοκάντο: Είναι πλούσια σε βιταμίνες F, E, D και B. Έχουν αποκλειστικές ιδιότητες, οι οποίες καταπολεμούν και περιορίζουν την αφυδάτωση, την πιτυρίδα και την απώλεια μαλλιών.
 • Εκχυλίσματα του alpha: Βοηθάνε κυρίως στην λειτουργία της ανάπλασης των μαλλιών και της άνω κεφαλής. Παρέχουν την δυνατότητα στις ρίζες των μαλλιών να απορροφούν αποτελεσματικότερα τις θρεπτικές ουσίες και βοηθάν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή αυτή.
 • Περιέχει επίσης, εκχυλίσματα από το φυτό Eph Belize και αντιοξειδωτικά, τα οποία είναι απαραίτητα για την αναπλήρωση της άμυνας των μαλλιών και για την αποφυγή απώλειας τριχών από εκείνη την περιοχή.
 • Εκχυλίσματα του Cantella Asiatica: Ενεργούν στην αναδημιουργία κολλαγόνων και συμβάλουν στην καλύτερη αιμάτωση της περιοχής της άνω κεφαλής. Επιπροσθέτως, βοηθάει στην αποβολή βλαβερών ουσιών που εξασθενούν τα μαλλιά και κρατάει τα μαλλιά και την γύρω περιοχή ενυδατωμένα, έτσι ώστε να αποφευχθεί η αφυδάτωση.
 • Εκχύλισμα του Urn Hawbaw: Θρέφουν τα μαλλιά και -ξανά- βοηθάνε στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στην άνω κεφαλή. Μπορούν επιπλέον, να επουλώσουν μια μικρή πληγή και κρατάνε το σημείο εκείνο ξεκούραστο και φρέσκο.
Αγορά Bliss Hair με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Πού να αγοράσετε ένα Bliss Hair στην Ελλαδα

Η λοσιόν είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος. Ο πελάτης παραγγέλνει το προïόν μέσω της ιστοσελίδας και έπειτα ενημερώνεται τηλεφωνικώς για την πρόοδο της παραγγελίας του. Η παραλαβή της παραγγελίας  γίνεται είτε μέσω κούριερ είτε κατευθείαν στο γραμματοκιβώτιό του. Ο πελάτης πρέπει να δηλώσει το όνομά του, την πόλη και την διεύθυνσή του, καθώς και ένα τηλεφωνικό νούμερο επικοινωνίας. Το πακέτο θα λάβει σε διάστημα 7 ημερών εάν ζει στην Ταϋλάνδη ή σε 14 ημέρες εάν ζει οπουδήποτε αλλού στην υφήλιο.

Η λοσιόν μπορεί επίσης να αγοραστεί από άλλα διαδικτυακά καταστήματα, όπως το Amazon.com και το Ebay.com. Παρόλα αυτά δεν συνιστάται, διότι μπορεί να σας πουληθεί πλαστό προïόν.

bliss-hair-gr-2-min

Τιμή Bliss Hair

Η τιμή του προϊόντος στην επίσημη ιστοσελίδα είναι 39 €. Υπάρχει έκπτωση 50% πάνω στην αρχική τιμή των 78 €. Το προϊόν δεν έχει έξοδα μεταφοράς και σας συνιστάμε να το αγοράσετε από την επίσημη ιστοσελίδα.

Σχολια Bliss Hair κριτικες

«Πριν αρχίσω να χρησιμοποιώ τη λοσιόν, είχα προβλήματα ξηρασίας και αφυδάτωσης. Μου ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης. Μια κομμώτρια μου σύστησε να χρησιμοποιήσω το προϊόν, για το οποίο της είμαι ευγνώμων, καθώς τα προβλήματα εξαφανίστηκαν».

Glitter, 20 χρονών

bliss-hair-gr-3-min

«Είχα προβλήματα με την ενυδάτωση των μαλλιών μου και της περιοχής γύρω από αυτά, καθώς και τακτική απώλεια τρίχας. Δοκίμασα πολλές μεθόδους επίλυσης των προβλημάτων μου αλλά καμία δεν πέτυχε. Τότε ένας γιατρός με συμβούλεψε να αρχίσω να χρησιμοποιώ το Bliss Hair για μαλλιών και από τότε έχω πει αντίο σε ότι με βασάνιζε τόσο καιρό!»

Chalerm, 40 χρονών

bliss-hair-gr-1-min

Συμπέρασμα Bliss Hair

Τα μαλλιά σου είναι ένα πολύ δυναμικό στοιχείο της εμφάνισής σου. Όταν τα φροντίζεις και τα περιποιέσαι ομορφαίνεις και εσένα αλλά και το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεσαι. Ξεφορτωθείτε την ξηρασία, την απώλεια μαλλιών, την αφυδάτωση και την πιτυρίδα με το λοσιόν Bliss Hair. Είναι αδιαμφισβήτητα το καλύτερο στην αγορά, δοκιμάστε το και δεν θα μετανιώσετε την επιλογή σας. Αγορά Bliss Hair με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: