Bliss Hair pareri pret

Bliss Hair pareri pret
5 (100%) 1 vote

bliss-hair-ro1Părul lung sporește frumusețea bărbaților și femeilor, cele mai multe femei preferând să epateze prin păr. Frumusețea părului poate fi compromisă de anumiți factori, ca mătreața și căderea lui, acesta devenind firav și afectând scalpul.

Cei care își îngrijesc părul afirmă că a-l ține sănătos este drumul corect spre frumusețe. Mulți oameni, din întreaga lume, au conceput diverse metode, folosibile în tratarea părului. Eficiența, costul și valabilitatea sunt principalele criterii după care să te ghidezi în alegerea produsului cel mai bun și metodei de folosire. În cazul în care cauți cel mai bun produs, Bliss Hair loțiunea este soluția pe care trebuie să o alegi.

Ce este Bliss Hair?

Este Bliss Hair loțiunea lichid, care se vinde la sticlă și reprezintă o formulă inovativă, creată numai din compuși organici naturali 100%. Este testat clinic și nu are efecte adverse asupra părului, scalpului sau organelor interne. Cumpara Bliss Hair cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Metoda de acțiune a Bliss Hair

Cum se aplică Bliss Hair Bliss Hair se aplică și se masează, cu buricele degetelor, pe scalp, la rădăcina firului de păr. Urmăriți următoarele instrucțiuni pentru a aplica în mod corect produsul.

Aplicarea presupune:

 • Spală-ți părul cu un șampon ușor, pentru a elimina excesul de sebum și de mizerie (praf, mătreață sau ulei).
 • Șterge-ți părul cu un prosop și așteaptă să se usuce complet.
 • Aplică o cantitate mică de produs la baza firelor de păr.
 • Masează scalpul încet timp de (aproximativ) două minute.
 • Lasă părul să absoarbă complet loțiunea.
 • Aranjează-l.

Poți aplica acest produs de 2-3 ori pe zi, pentru efecte mai bune. Înainte de a te decide dacă produsul a fost bun sau nu, este foarte bine să știi care sunt cauzele părului deteriorat, întrucât te va ajuta să ai grijă de păr pe durata folosirii produsului:

 • Infecții cu ciuperci ale scalpului, care cauzează mătreață.
 • Creșterea lentă a părului.
 • Lipsa mineralelor și nutrimentelor necesare creșterii optime a părului.

Utilizarea acestui produs va rezolva toate aceste probleme și are și următoarele efecte:

 • Loțiunea accelerează creșterea părului prin conținutul de minerale și vitamine, care favorizează acest lucru.
 • Menține părul puternic și moale, prevenind căderea lui ulterioară.
 • Protejează părul de acțiunea ciupercilor sau bacteriilor.
 • Regenerarea mai rapidă a glandelor sebacee de la nivelul scalpului, în cazul lezării sau iritației.

bliss-hair-ro2

Ingredientele Bliss Hair

Compoziția Bliss Hair pentru îngrijirii părului conține numai extracte naturale, care favorizează creșterea părului. Efecte importante asupra părului și scalpului au: avocado, troscot chinezesc, avocado, lucernă, Centella asiatică și Ligusticum Wallachia.

Fiecare extract are proprietăți excelente, după cum urmează:

 • Extracte de avocado. Sunt bogate în vitaminele F, E, D și B. Au proprietăți speciale, care ajută părul deshidratat, îndepărtarea mătreței și prevenirea pierderii părului.
 • Extracte Alfalfa. Sunt specializate, în general, pe ajutarea scalpului și reconstrucția părului. Ele garantează scalpului și părului posibilitatea de a absorbi nutrienții mult mai eficient. De asemenea, stimulează irigarea scalpului și circulația sanină.
 • Extracte de Eph Belize, un anti-oxidant necesar prevenirii albirii și căderii părului.
 • Extracte de Centella Asiatică. Stimulează, în primul rând, disponibilizarea colagenului și irigarea scalpului. De asemenea, elimină factorii dăunători ai părului în vederea căderii și previne deshidratarea.
 • Extract de urn Hawbaw. Favorizează alimentația și irigarea scalpului, precum și accentuarea regenerării pielii.

De unde poti cumpara Bliss Hair in Romania

Loțiunea este valabilă pe site-ul oficial al produsului. Odată ce plasezi o comandă pe site, vei fi contactat telefonic de un operator și produsul va fi livrat prin curier sau postă. Clientul trebuie sa informeze firma despre nume, adresă și numărul de telefon, iar perioada de livrare este mai mică de șapte zile. Cumpara Bliss Hair cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Preț Bliss Hair

Prețul Bliss Hair pentru îngrijirii părului, pe site-ul oficial, este de 318 RON, dar a fost scăzut cu 50%, la 159 RON. Produsul este livrat gratuit. Este, totuși, de preferat, să îl achiziționezi de pe site-ul original.

bliss-hair-ro3

Pareri Bliss Hair Forum

„Înainte să folosesc acest produs, am avut probleme cu un scalp prea deshidratat. Era un adevărat coșmar, dar m-a sfătuit o coafeză să folosesc acest produs. A funcționat bine pentru mine și nu mai am aceleași probleme ca înainte. “, spune Glitter, 20 de ani.

bliss-hair-pareri

„Am avut probleme cu scalpul uscat și cu pierderea părului tot timpul. Am încercat diverse soluții, dar niciuna nu a funcționat. Un doctor m-a sfătuit să folosesc Bliss Hair loțiunea și a mers foarte bine, astfel încât am spus Adio problemelor. Ele au fost rezolvate și părul meu arată grozav. “, spune Charlem, 40 de ani.

bliss-hair-ro-mini (2)

Concluzia

Părul tău are o strânsă legătură cu corpul tău, iar a avea grijă de el te va face să arăți minunată și frumoasă. Scapă de scalpul uscat, de pierderea de păr, de deshidratarea și de mătreață, folosind Bliss Hair. Este cea mai bun produs de pe piață și nu o să regreți. Cumpara Bliss Hair cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: