Bottokan Ulasan | Harga di Malaysia

Bottokan Ulasan | Harga di Malaysia
5 (100%) 1 vote

Bottokan-th-2Kita semua memerlukan senyuman yang hebat dan gigi putih, dan pada masa yang sama, kita juga ingin mengekalkan kesihatan gigi kita. Kesihatan gigi kita sangat penting, terutamanya untuk keluarga kita. Kebanyakan orang juga mahukan senyuman yang terang dan menarik, dan mereka ingin mendapatkan ini tanpa menjalani prosedur pergigian atau rawatan rumah yang membuang masa. Hari ini kes kerosakan gigi dan perubahan warna gigi sangat banyak. Orang berfikir bahawa cara yang paling mudah dan juga pilihan yang jelas untuk menghilangkan keadaan kesihatan gigi sedemikian adalah penyembuhan gigi yang biasa menggunakan mana-mana serbuk kerana ia menjamin pemutihan gigi. Ini adalah satu kebohongan besar kerana kebanyakan serbuk ini dibuat menggunakan bahan kimia yang menyebabkan lebih banyak melusuhkan enamel serta memutihkan gigi. Walau bagaimanapun, apabila anda menggunakan serbuk yang mengandungi bahan-bahan semulajadi, anda dijamin mempunyai gigi yang lebih kuat dan lebih putih. Serbuk yang disintesis menggunakan bahan-bahan semulajadi adalah berkesan dan akan memberikan penjagaan pergigian terbaik untuk gigi anda

Apa itu Bottokan

Bottokan adalah pemutihan gigi baru yang diaktifkan oleh arang. Produk ini menggunakan bahan semulajadi yang menjadikan produk ini sangat selamat untuk penjagaan pergigian anda. Bahan-bahan ini membantu menghilangkan semua jenis kesan kotoran pada gigi sama ada disebabkan oleh merokok atau penggunaan kopi dan minum teh. Ia menghilangkan kesan kotoran ini dengan cara yang lebih berkesan dengan memutihkan gigi dan memberi mereka silauan yang baik. Produk ini juga dikenali dapat melembabkan gigi justeru menyebabkan mereka tidak lagi mengalami pewarnaan. Ia juga mengekalkan kesan pemutihan selama bertahun-tahun. Formulasi aktif yang unik ini juga dikenali kerana memberikan perlindungan dua kali ganda dengan menghalang pembentukan plak daripada melekat pada gigi anda. Ia juga mempunyai rasa yang sangat baik yang memberikan rasa yang menyegarkan sepanjang hari. Beli Bottokan dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Kaedah Tindakan Bottokan

Bottokan serbuk pemutihan ini membantu dalam membersihkan gigi menggunakan sedikit kekasaran yang membantu dalam mengeluarkan tartar dan plak yang terdapat di dalam mulut. Produk ini juga berfungsi dengan menggilap enamel tanpa menyebabkan sebarang mudarat. Ingat bahawa kelebihan memakai enamel disebabkan oleh serbuk yang mengandungi bahan kimia, tetapi dengan produk yang berkesan ini yang menggunakan bahan-bahan semula jadi, anda dijamin gigi anda akan sihat dan kuat. Produk ini juga bertindak sebagai agen peluntur dan ia akan menghilangkan perubahan warna gigi dalam masa beberapa minit selepas bersentuhan dengan gigi dengan itu mengeluarkan kesan kotoran intrinsik yang terbentuk di permukaan gigi. Arang aktif yang terkandung dalam produk ini berfungsi dengan menyerap toksin dan kesan kotoran yang telah terbentuk pada gigi. Menggunakan produk ini juga mudah kerana ia datang dengan arahan penggunaan yang ditulis pada pakej. Pengilang produk ini juga menjangka anda membaca arahan dan mengikuti mereka untuk mendapatkan hasil yang berkesan. Anda diarahkan menggunakan serbuk ini dua kali dalam seminggu. Untuk hasil yang lebih berkesan, anda disyorkan untuk menggunakan serbuk ini bersama-sama dengan serbuk biasa anda kerana ia boleh menjadi kasar terutamanya apabila digunakan secara berlebihan.

Bottokan-my-1

Bahan-bahan Bottokan

Bottokan serbuk untuk pemutihan gigi ini menggunakan bahan organik yang tidak mempunyai unsur toksik. Semua ramuan ini juga berasal dari buah-buahan atau tumbuhan, dan kajian menunjukkan bahawa semuanya mempunyai sejarah memerangi bakteria di dalam mulut. Penyelidikan yang lebih terperinci juga menunjukkan bahawa ramuan-ramuan ini telah diperolehi daripada tumbuh-tumbuhan yang disahkan dan diluluskan yang menggalakkan kesihatan mulut, tidak seperti produk lain yang menggunakan bahan kimia untuk menyingkirkan plak dan perubahan warna gigi. Bahan-bahan ini termasuk:

  • Calcium Phosphate: bahan ini adalah sebatian gred makanan yang kebanyakannya terdapat di dalam batu. Ramuan ini dikenali untuk menguatkan enamel gigi serta memberikan gigi warna putih.
  • Minyak Cocos Nucifera: ramuan ini dikenali kerana memberikan rasa yang baik dan rasa kepada gigi maka apabila anda menggunakan formulasi ini, anda akan mempunyai nafas segar sepanjang hari dan malam.
  • Kaolin: bahan ini berasal dari batu yang mengandungi kaolinit yang digunakan sebagai bahan pembersih. Ia akan membersihkan semua perubahan warna yang telah terbentuk pada gigi yang membuat gigi lebih putih.
  • Sodium Bicarbonate: ramuan ini diketahui menghalang kelusuhan enamel. Ia juga menambah satu lagi lapisan kepada enamel yang membuat gigi lebih kuat dengan itu perlindungan dua gigi.
  • Bamboo Charcoal: bahan ini dikenali untuk menyerap satin dan tartar yang telah terbentuk di permukaan gigi.
  • Thiophene: Bahan ini dikenali kerana ianya mencerahkan gigi dengan itu memberikan penampilan yang lebih hebat.

Beli Bottokan di Malaysia

Bottokan mudah didapati di laman web yang dibenarkan dan kedai dalam talian lain yang telah disyorkan oleh pengilang kerana ia dimiliki mereka dan merupakan pembekal tunggal formula ini. Anda juga disyorkan untuk membeli Bottokan serbuk ini di laman web rasmi kerana ini adalah satu-satunya tempat yang anda dijamin mendapat formulasi serbuk asli untuk memutihkan gigi anda. Pembelian dibuat melalui cara dalam talian dengan hanya membuat pesanan di laman web rasmi. Anda juga harus berhati-hati apabila membeli produk ini kerana orang ramai telah mula memakai produk tidak berkesan mereka sendiri yang tidak akan memberi hasil tetapi menyebabkan kerosakan pada gigi. Apabila membeli, sentiasa semak kod anti-palsu yang digunakan untuk mengesahkan sama ada produk yang anda beli adalah asli. Beli Bottokan dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Harga Bottokan di Malaysia

Harga Bottokan serbuk ini tidak pernah murah; Walau bagaimanapun, pengeluar telah menurunkan harga dan kini menjualnya dengan diskaun sebanyak 75% yang bermaksud anda kini akan menjimatkan sejumlah wang berbanding sebelum ini. Harga baru Bottokan ini adalah RM 119, tidak seperti harga lama iaitu RM 368. Pengilang menjangkakan anda akan membayar produk ini dengan segera semasa penghantaran.

Bottokan-my-2

Bottokan Ulasan

Susan, 27 tahun

Saya selalu mengambil banyak coke, teh dan juga merokok. Ini membuat gigi saya berwarna dan tidak  mampu senyum kerana perubahan warna yang terbentuk pada gigi saya. Saya telah mencuba banyak produk yang cuba menyingkirkan kesan kotoran, tetapi ianya tidak berkesan. Tetapi apabila saya berjumpa Bottokan Teeth Powder, ia membantu saya menyingkirkan kotoran dalam masa tiga minggu sahaja. Bottokan ini mudah digunakan dan memutihkan gigi dengan sempurna. Saya masih minum coke dan teh saya, tetapi gigi tidak berwarna.

Bottokan-my-3

Pablo, 34 tahun

Saya menggunakan Bottokan ini, dan keputusannya adalah sempurna. Gigi saya mempunyai banyak kesan, tetapi selepas menggunakan produk ini, mereka menjadi putih tulen. Saya juga mempunyai nafas lebih segar daripada sebelumnya. Saya cadangkan produk ini.

Bottokan-my-4 Beli Bottokan dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: