Bustural pregledi cena

Bustural pregledi cena
5 (100%) 1 vote

S problemom malih prsi se sooča veliko žensk. Vsaka ženska si želi privlačno in fit telo. Dekolte je tisto kar pri ženskah občuduje večina moških, saj buri domišljijo o prsih. Večina žensk po vsem svetu si želi, da bi se njihove prsi dvignile enkrat za vselej. Ob čudovitih dojkah in lepi obliki prsi sanjajo vse ženske. Ženski dekolte in prsi so tisti del telesa, ki pri ženskah poudari zapeljivost, zato si vse želijo da bi njihove prsi izgledale fantastično. Ni pomembna samo oblika prsi, ampak tudi velikost, saj le ta privablja poglede moških. Velikost prsi in izgled dekolteja so običajno povezane tudi z izborom oblačil in izrezom na obleki.

bustural-sl-minV sodobnem času, se mnoge ženske soočajo s potrebo estetskega spreminjanja njihovih prsi. To je lahko oblika, velikost ali preprečevanje povešanja in dvig prsi.

V sodobnem času obstaja veliko načinov in metod, ki se pri ženskah uporabljajo za povečanje in oblikovanje svojih prsi. Te metode so običajno manj učinkovite, drage in v večini tudi ne dosegajo pričakovanih rezultatov.

Nekatere ženske se poslužujejo terapij ali celo plastične kirurgije, da bi izboljšale videz svojih prsi. Umetni silikonski vstavki so sicer preprost in cenejši način, vendar tako vaše prsi ne bodo videti odlično. Pripomoček se imenuje Bustural.

Kaj je izdelek Bustural?

Bustural je krema, ki se uporablja za povečanje prsi. To kremo uporabljajo ženske po vsem svetu, krema pa izboljša videz vaših prsi. Narejena je povsem iz naravnih sestavin, ki so bile testirane in klinično dokazane, zato je krema varna za uporabo. Kremo nanesemo na prsi in dekolte, krema prsi dvigne, poveča in izboljša izgled dekolteja. Kupi Bustural z 50% popustom*na uradni spletni strani

Način delovanja kreme Bustural

Izdelek predstavlja kremo in je namenjen zunanji uporabi. Kremo uporabljamo za masiranje in masažo dojk v smeri urinega kazalca.

Predstavljamo vam Korake za uporabo kreme:

  • 1. korak: Nanesite kremo na čisto kožo. Nežno jo vtirajte preko vaše desne dojke, dokler se krema popolnoma vpije (približno 5 – 10 minut)..
  • 2. korak Kremo nanesite na vašo levo dojko. Nato počakajte, da se krema popolnoma vpije
  • Korak 3. Potem začnite z masažo obeh dojk, v majhnih krogih, z uporabo konic prstov.
  • Korak 4.  Za najboljše rezultate nanesite kremo na vlaźno kožo dvakrat na dan.

Za najboljše rezultate nanašajte na nekoliko vlažno kožo dvakrat dnevno. Po navadi so potrebni 2-4 tedni, preden so vidni rezultati. Po tem je potrebno je nadaljevati, da dosežete večje spremembe v velikosti prsi.

Kremo lahko uporabljajo ženske vseh starosti.

Prednost uporabe te kreme v primerjavi z drugimi ne kirurškimi postopki za povečanje prsi, je da se nanaša na kožo, in tako zajema samo območje želene povečave. Za povečanje prsi ne potrebujete škodljivih tablet, ki bi lahko vplivale na vaše zdravje.

Zdaj lahko pozabite na vse drage prsne vsadke, ki imajo visoka tveganja za vaše zdravje, s to kremo lahko enostavno in varno povečate prsi na točno želeno velikost.

Ob redno uporabi krema zagotavlja naslednje rezultate:

  • krema oblikuje prsi, jih učvrsti in dvigne
  • poveča velikost obeh dojk, primerna je za tiste, ki hrepenijo za večjih prsih.
  • uporaba kreme upočasni staranje kože, prsi so bolj čvrste in se vsaj trikratno pomladijo.
  • Uporaba kreme vam bo omogočila spet nošenje globokega izrez in vam povrnila samozavest, da spet pokažete vaše prsi.
  • Poleg vsega naštetega krema omejuje nastanek strij.

bustural-miniature-sl-min

Sestava kreme Bustural

sestavine, ki jih najdemo v kremi so naravni rastlinski ekstrakti. So varne, upoštevajo mednarodne standarde in ne predstavljajo nevarnosti za vaše zdravje. Krema ne povzroča alergij ali drugih okužb kože. Sestavine v kremi so:

Olje Citrus Aurantium Dulcis Peel Kupi Bustural z 50% popustom*na uradni spletni strani

Stimulira sintezo kolagena in podpira krepitev veznega tkiva. Prav tako spodbuja mladosten videz kože in krepi, zato se to olje pogosto uporablja v izdelkih za čvrstost kože.

Olje Vitis Vinifera Seed je narejeno iz grozdnih pečk, se odlikuje antioksidantu in hranili zaradi česar se uporablja tudi v medicinske namene. Olje pospešuje obnavljanje tkiva in pomaga raztezanju kože.

Volufiline temelji na sarsasapogeninu, ki je fitosterol brez estrogenske, progesteronske, glukokortikoidne in testosteronske aktivnosti. Izbran je bil zaradi svojega delovanja na povečanje volumna adipoznega tkiva (maščobne celice), ki se nahaja v ženskih prsih.

Olje Prunus Armeniaca Kernel. To olje rastlinskih semen učinkovito vlaži kožo in deluje kot antioksidant.

AKorenina Anemarrhena asphodeloides, v tradicionalni kitajski medicini znana kot Zhi Mu, je rastlina, ki je uporabljena za ekstrakcijo sarsasapogenina. Izboljšuje elastičnost kože in pomaga odstranjevati strije.

bustural-recenze-sl-min

Kje kupiti Bustural v Sloveniji

Izdelek lahko naročite in kupite na uradni spletni strani. Za izvedbo naročila na uradni spletni strani, izpolnite obrazec za naročilo. Vpišite podatke lokacije, ime, priimek in številko mobilnega telefona. Z vami bomo vstopili v stik, dostava se opravi preko kurirja.

Z naročilom na uradni spletni strani vas bomo kontaktirali, ob dobavi izdelka izvedete plačilo z gotovino ob dostavi.

Cena kreme Bustural

Redna cena kreme je bila 64 evrov, vendar trenutno prodajalec izdelka ponuja velik popust in je nova cena samo 32 EUR. Proizvajalec zagotavlja jamstvo dostave in v primeru da izdelek ne deluje, povrnemo 100% kupnino.

Bustural pregledi

Laura, stara 41 let.

Moj izgled je zelo pomemben, saj delam na sodišču kot odvetnica.. Ko sem bila mlajša, sem imela popolno obliko prsi. Mislila sem, da če bom dovolj trenirala in krepila  zgornji del telesa, da bom uspela obdržati čvrsta in lepa prsa. Toda z leti so bile moje prsi bolj viseče in koža je bila manj napeta. Moj zdravnik mi je predlagal novo kremo za povečanje prsi namesto operacije. Rekel je, da jo uporablja veliko njegovih pacientk starejših od 40 let in so zelo zadovoljne z rezultati, zdaj sem tudi jaz ena od njih! Po 3 mesecih uporabe kreme so moje prsi so bolj čvrste in večje, koža na dekolteju pa je lepša.

bustural-otziv-1-sl-min

Catherine, stara 24 let

Moje težave so se začele ko sem izgubila 20 kilogramov. To je bil pravi šok. Moje prsi so bile videti kot da bi imela tudi več kot 35 let! Potem pa mi je moja mama je dala kremo za povečanje prsi za moj rojstni dan. Na začetku mi darilo ni bilo všeč, zdaj pa sem zelo hvaležna! Po enem mesecu uporabe so moje prsi spet napete, v srajci dekolte izgleda super. Nikoli ne bi pomislila da lahko takšno spremembo dosežeš s pomočjo kreme, če ne bi videla na lastne oči! “

bustural-otziv-2-sl-min

Zaključek

S kremo si lahko samo za ceno ene kave dnevno zagotovite večje in bolj čvrte prsi. Če želite imeti lepši dekolte, prsi in obliko dojk je ta izdelek najbolj primeren. Dvignite svoje prsi enkrat za vselej brez obotavljanja ali strahu pred neuspehom. Bustural zagotavlja 100% rezultat, zato vas ne razočaral. Kupi Bustural z 50% popustom*na uradni spletni strani

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: