Estelle Ulasan | Harga di Malaysia

Estelle Ulasan | Harga di Malaysia
5 (100%) 1 vote

Apa itu Estelle

Estelle adalah suplemen berasaskan krim yang menjanjikan untuk memberi payudara yang lebih besar supaya anda boleh mendapatkan lebih perhatian daripada lelaki. Setiap hidangan suplemen ini boleh meningkatkan saiz payudara anda sebanyak dua kali ganda. Selepas menggunakan produk ini, anda akan menjadi lebih yakin dengan kecantikan anda. Ia memberikan anda garis leher yang lebih dalam untuk menggoda orang melihat anda. Produk ini menjanjikan anda mendapat pujian ramai lelaki tentang anda dan kecantikan buah dada anda. Jika anda terpaksa berhadapan dengan rasa hina, rendah diri, tidak diendahkan dan malu serta kompleks dalaman anda telah merosakkan keyakinan diri anda, maka ia adalah peluang tepat untuk anda buang semua perasaan yang memberi tekanan ini kerana anda boleh membeli produk ini pada harga yang sangat murah hari ini. Beli Estelle dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Kaedah Tindakan Estelle

Sekiranya anda sangat tertekan dengan keadaan payudara rata anda yang tidak menarik, maka sama ada anda perlu menggunakan beberapa produk berasaskan kimia atau menjalani pembedahan. Tanda regangan selepas bersalin adalah masalah lain dihadapi oleh ramai wanita selepas melahirkan anak yang juga membuatkan mereka kelihatan lain kerana ia juga memberi kesan kepada kecantikan mereka. Walau bagaimanapun, terdapat risiko besar bagi kesan sampingan dan komplikasi lain selepas pembedahan dan ubat-ubatan. Tetapi, sekarang anda tidak perlu risau lagi.

Estelle menjanjikan payudara yang besar dalam beberapa hari tanpa sebarang pembedahan dan rawatan terapeutik. Ia juga boleh membantu membuang tanda regangan selepas bersalin anda tanpa sebarang ubat-ubatan atau senaman berat. Ia boleh memberikan kesan pembesaran tanpa sebarang kesan sampingan lain dalam beberapa minggu. Ia boleh menambahkan saiz buah dada anda sebanyak dua kali ganda atau lebih serta membuang tanda regangan selepas bersalin anda secara kekal.

Selepas penggunaan produk ini, anda akan kelihatan menawan dan menarik dengan kegemilangan payudara besar anda. Krim Estelle untuk pembesaran payudara ini membantu dalam mengembalikan keanjalan kulit anda yang mana seterusnya membantu membuang tanda regangan anda. Ia juga membantu menegangkan bentuk kontur dada anda selepas menjadikannya lebih bulat. Maka, ia boleh dengan jelasnya meningkatkan saiz payudara anda kepada banyak saiz dalam beberapa minggu.

Walau bagaimanapun, anda disyorkan untuk mengikuti saranan di bawah bimbingan perunding bagi mendapatkan hasil terbaik. Mempunyai payudara yang cantik menerusi suplemen ini adalah proses 4 langkah yang boleh membantu meningkatkan saiznya dengan cepat, selamat, mudah dan berkesan. Anda boleh dengan mudahnya mendapatkan produk ini dengan mengisi borang permohonan dalam talian. Ia akan dihantar ke pintu depan rumah anda menerusi kaedah penghantaran terpantas selepas mengesahkan butiran pesanan anda. Ia adalah selamat kerana anda perlu membayar hanya selepas menerimanya pada alamat anda. Anda boleh nikmati keberkesanan produk ini selepas menggunakannya mengikut arahan yang disediakan dengannya.

Menurut Louise Kennedy, model profesional industri fesyen dengan pengalaman 9 tahun, krim ini telah membantunya, selepas melahirkan seorang anak, untuk kembali kepada profesion modeling kerana ia tidak hanya membuang tanda regangannya tetapi juga membantu menghilangkan masalah payudara kendur. Ia memberikan semua ini tanpa sebarang pelan senaman berat atau pembedahan. Ia adalah pengalaman menakjubkan baginya untuk memperbaiki rupanya dengan krim yang selamat dan mampu milik dalam beberapa minggu. Sekarang payudaranya kelihatan lebih cantik daripada sebelum melahirkan anaknya. Walaupun beberapa tahun lepas, saya dikagumi ramai jurugambar kerana kecantikan fizikal saya tetapi dia menjangkakan untuk menerima lebih banyak kertas cadangan disebabkan oleh kecantikannya yang kembali selepas kelahiran anak itu.

Bahan-bahan Estelle

Krim pembesaran payudara ini mengandungi bebrapa bahan-bahan berasaskan tumbuhan yang digabungkan dalam jumlah yang seimbang. Kandungan ini termasuklah:

  • Ekstrak Hamamelis: Ia akan membantu memenuhi kelenjar mama dengan menyuburkannya. Ia juga membantu mengetatkan tisu-tisu otot.
  • Ekstrak Asian Centella: Ia membantu mengembalikan keanjalan kulit serta menyuburkan, memberi tona dan memontokannya. Ia juga membantu dalam pertumbuhan semula parut dan tanda regangan.
  • Ekstrak Pueraria Mirifica: Ia adalah alternatif vegetatif untuk estrogen wanita. Ia meningkatkan jumlah estrogen dalam badan wanita bagi membantu membulatkan dan meningkatkan saiz payudara mereka.
  • Ekstrak Akar Ginseng: Ia membantu merangsang pertumbuhan semula jadi bahagian sekitar buah dada kerana ianya adalah sumber bahan yang kaya yang mana adalah secara biologinya aktif.

Beli Estelle di Malaysia

Bagi memastikan keberkesanan dan keaslian produk mereka, pengeluar krim pembesaran payudara ini tidak mengizinkan mana-mana pihak ketiga untuk menjual produk mereka bagi pihak mereka. Anda boleh membeli krim ini hanya melalui laman web rasmi mereka. Anda boleh mendapatkan penghantaran krim ini dengan selamat dan mudah pada alamat anda dengan cuma mengisi borang permohonan dalam talian. Pegawai syarikat akan mengesahkan butiran pesanan anda sebelum menghantarnya ke alamat anda. Beli Estelle dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Harga Estelle di Malaysia

Harga asal Estelle krim ini adalah RM 278, tetapi selepas diskaun promosi dan faedah lain, anda boleh membelinya pada harga kurang 50% iaitu RM 139. Tetapi anda tidak perlu menunggu yang lain memesannya bersama anda kerana tawaran ini hanya laku dalam tempoh masa terhad.

Estelle testimoni

Estelle krim ini benar-benar mengubah saiz payudara saya. Hari ini, saiz payudara saya adalah dua kali lebih besar daripada awalnya. Selepas menggunakan krim ini, saya perlu menukar kebanyakan pakaian saya. Saya perlu menukar hampir semua baju dan kemeja saya kerana ia menjadi ketat disebabkan pertambahan saiz buah dada saya. Saya menyarankan krim ini untuk semua gadis yang mahu menghilangkan payudara rata mereka yang tidak menarik. Ia boleh membantu mereka membuang gangguan dan keaiban yang mereka tempuhi oleh sebab buah dada yang tidak menarik mereka.

Siti Khairunnisa

Saya mendapat tanda regangan dan saiz payudara yang lebih besar selepas melahirkan bayi saya. Walaupun saya dapat membuang tanda regangan saya selepas menggunakan krim ini, tetapi ia juga membesarkan payudara saya yang sedia ada besar selepas melahirkan anak saya. Dengan ini, ia sememangnya Estelle untuk pembesaran payudara yang berkesan untuk kedua-dua saiz payudara dan tanda regangan.

Siti Sharidah


Beli Estelle dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: