Eyes Cover Mнения Цена

Eyes Cover Mнения Цена
5 (100%) 1 vote

eyes-cover-bg1В ежедневните си ние излагаме очите си на околната среда и на много фактори, които представляват голяма опасност за очите и здравето ни като цяло. Когато очите се засегнат, сънът се превръща в проблем и това намалява концентрацията ни на работа и през целия ден. Излагането на прах, вредни газове, токсини, излишната слънчева светлина и ултравиолетовите лъчи влияят върху здравето на нашите очи. Това прави очите ни изглеждат уморени и стари понякога. Когато този процес продължи, очите ни могат да бъдат засегнати и това може да окаже отрицателно влияние върху нашето виждане. Поради това е наша отговорност и грижа да гарантираме, че защитаваме очите си от тези ефекти.

Понякога очите се подуват и потъмняват. Това прави клепачите подути, което кара да влияят на формата и вида на очите. Освен това, тъмните кръгове под очите, бръчките и очите, които лесно се уморяват, са друга причина за безпокойството за много хора. Тъй като очите са първото нещо, което хората гледат, това намалява красотата и външния вид на лицето ни като цяло. Кръговете причиняват обезцветяване, което прави очите тъмни, синкави или дори появата на други цветове. Това накара много хора да търсят начини, по които да контролират и предотвратяват този проблем. Много хора търсят хирургически методи или използват кремове за контрол, но това винаги е грешно, тъй като е отнема време и е най-скъпо.

Съществуват и други причини, поради които очите потъмняват. Те включват умора, алергии, запушване на носа, пигментация на цвета, стрес и употреба на наркотици, като тютюнопушене и хронично използване на алкохол. Знаейки това, как да контролираме този проблем? Използването на маска Eyes Cover за очи при сън и пътуване е отговорът на всички тези проблеми. Това е най-безопасният и лесен начин да предотвратите подутите и зачервени очи.

Какво е Eyes Cover?

Това е компонент, изработен от тъкан и от един друг материал, предназначен да предпазва очите и да предотвратява подуване. Те също така предотвратяват излишната слънчева светлина и ултравиолетовите лъчи. Маската се носи върху двете очи по време на сън или почивка. Kупи Eyes Cover с 50% отстъпка*на официалния сайт

Метод на действие на Eyes Cover

Маските е цял елемент и се поставя върху външната част на очите. Тя преминава през очите и предотвратява очите да се подуват и да зачервят. Маските са подходящи за хора от всички възрасти. Тя може да се използва и от хора от всички полове. При употреба маските могат да правят следното:

 • Преодолява признаци на умора през нощта, подути клепачи, премахване на зачервяване, тъмни кръгове и подпухналост
 • Изглажда кожата и помага да се отървете от бръчките
 • Намалява симптомите на мигрена и вихри
 • Подобрява периферното кръвообращение в очите
 • Лекува синини на очите
 • Релаксирай и овлажнява очите, след като четете дълго време
 • Омекотява главоболия при претоварване на очите през деня

Маската може да се използва студена или гореща. Ефектът на двата вида се усеща, както следва:

Когато е студено гел покритие, то:

 • елиминира подпухването под очите
 • намаляване върховете
 • намаляване появата на тъмни кръгове
 • укрепва и разтяга кожата около очите

eyes-cover-bg3

В горещо състояние на гел покритието, то:

 • премахва натъртвания
 • лекува мускулни спазми
 • намаляване болката
 • може да се използва за гореща компресия

Рискови ситуации често се срещат в човешкия живот и се превръщат в истинско предизвикателство за здравето му. Те се появяват като тъмни кръгове, торбички под очите или подуване, състояние на кожата и засягат възрастови промени, които настъпват между 25-30 години. Първият сигнал е бръчките около очите. За да се избегнат тези проблеми, много от тях използват козметика за кожата около очите, но те не са достатъчни. При постигането на невероятни резултати срещу тези проблеми, може да помогне Eye Cover маска, която е специално проектирана да облекчи симптомите на стреса.

Състав на Eyes Cover

В предната част се съдържат наситени натурални съставки, които помагат да се отпусне слабата и деликатна кожа около очите. Тази част е съставена от фибри, които напълно се нагаждат спрямо очите, за да позволят съставките да проникват перфектно в кожата около очите.

 • Перла. Изглажда очертанията около очите, ограничавайки аномалиите и осветява кожата на очите, карайки ги да изглеждат по-равномерни, светли и нови.
 • Жен-шен. Осигурява удароустойчивост върху кожата около очите, като същевременно овладява и подмладява за поддържан и стимулиран вид.
 • Нектар. Подхранва и облекчава фината, чувствителна кожа около очите и придава спокойна, деликатна, заредена и регулирана форма на очите.
 • Зелен чай. Дава хладното, свежо усещане за окото и дава успокояващо въздействие върху широкия лицев облик.

Докато елементите на предната част се различават, голяма част от тях се пропити с алое вера, глицерин, чиста вода и понякога основни масла, които успокояват. Маската предлага готино, свежо усещане за окото и осигурява изглаждащ ефект за дълготраен буден външен вид.

Къде да закупите Eyes Cover в България

Процедурата по закупуване на стоката на уебсайта изисква извършването на поръчка, след което клиентът бива потърсен. След това продуктът се изпраща на физическото лице и плащането се извършва с наложен платеж.

Можете да поръчате и да купите продукта на официалния уеб сайт. Процедурата по закупуване в официалния сайт е да се попълни формуляр за поръчка. Клиентът предоставя своето местоположение, име и номера на мобилния си телефон. След това клиентът бива потърсен по телефон и доставката се извършва по куриер. Kупи Eyes Cover с 50% отстъпка*на официалния сайт

Цена на Eyes Cover

Цената е 65лв на официалния уебсайт. Цената е резултат от направена отстъпка от предишната сума от 130лв, която е свалена на 50%, за да позволи на клиентите да закупят стоката. Доставката е в размер на 7.83лв.

eyes-cover-bg2

Мнения Eyes Cover

Андреа, на 23 години

Маската ми помогна много. Очите ми бяха изморени заради компютъра и телевизора. Винаги смятах, че имам пясък в окото. След като сложих очната маска и се отпуснах, се усети лек захлаждащ ефект от маската, което накара болката постепенно да намалее и очите ми да се отпуснат.

eyes-cover-mnenia

Лучиан, на 43 години

Дълго исках да си купя тази маска, но си мислех, че е безполезно. Преди месец обаче го купих и се оказа много полезно и необходимо. Аз лично го препоръчвам, защото ми помагна да отпусна очите си.

eyes-cover-mnenia1

Заключение

Поддържайте формата и вида на очите си, като използвате маска Eyes Cover за очи, за да покриете очите си. Това е най-лесният и най-сигурен начин да предпазите очите си. Кажете “Не” на червените очи и подути очи. Продуктът няма да ви разочарова. Това е гаранция. Kупи Eyes Cover с 50% отстъпка*на официалния сайт

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: