Fish XXL Σχολια Τιμή

Fish XXL Σχολια Τιμή
3.5 (70%) 4 votes

Για έναν ψαρά, η πραγματική αλιεία είναι όταν υπάρχουν πολλά ψάρια, είναι κυρίως μεγάλα, η διαδικασία της αλιείας είναι καλή και η διάθεση είναι η καλύτερη. Δυστυχώς, αυτό συμβαίνει σπάνια, η εποχή του χρόνου, ο καιρός, το λασπώδες νερό ή κάποιο άλλο πρόβλημα. Αλλά για να επιτευχθεί το όνειρό σας και να φέρετε την πλήρη αξία των ψαριών στο σπίτι ίσως ακόμη και το χειμώνα, θα πρέπει να αγοράσετε το Fish XXL ενεργοποιητή του δαγκώματος, το οποίο οι εμπειρογνώμονες συνιστούν ως ένα από τα καλύτερα δολώματα

χειμερινή αλιεία με το δόλωμα ψαριών θα γίνει μια πραγματική απόλαυση και ευχαρίστηση από το λαμβανόμενο ψάρι, όπως ισχυρίζεται ο κατασκευαστής, το ίδιο πηγαίνει στο γάντζο. Και όλα χάρη σε ένα μοναδικό συνδυασμό εξαρτημάτων δολώματος που δρουν στο κέντρο οσμής των ψαριών Η τιμή του ενεργοποιητή είναι αμελητέα, σε σύγκριση με το ποσό που θα πρέπει να ξοδέψετε για τη χειμερινή αλιεία ρουτίνας με μηδενικά αλιεύματα και αναλωμένη βενζίνη για ψάρεμα.

Τι είναι το Fish XXL

fish-XXL-es-minFish XXL – ένας ισχυρός ενεργοποιητής του τσιμπήματος, σχεδιασμένος κυρίως για χειμερινή αλιεία. Χάρη σε μια οργανική σύνθεση 100% (τα κύρια συστατικά είναι το σκόρδο ελέφαντα, το έλαιο κάνναβης, το ασβέστιο καφείρης, η προτεινη καλαμαριού), τα ψάρια που αλιεύονται με ένα τέτοιο εργαλείο είναι απολύτως ασφαλή για την ανθρώπινη υγεία. Τα πλεονεκτήματα είναι:

 • Υψηλή δραστηριότητα του σπρέι ακόμη και τη χειμερινή περίοδο.
 • Ευελιξία στην εφαρμογή (προσελκύει εξίσου καλά ειρηνικά, φοβισμένα και αρπακτικά ψάρια) ·
 • Ευκολία στη χρήση (ο ψεκασμός μπορεί εύκολα να επεξεργάζεται το δόλωμα).
 • Μια τεράστια αλίευση υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Υπάρχουν ευρέως διαδεδομένοι μύθοι που χρειάζεστε για ψάρια για δολώματα που πωλούνται σε καταστήματα. Αυτά είναι πολλά υποσχόμενα αρωματικά μείγματα, ορμονικά παρασκευάσματα, σούπερ-προνύμφες και ακόμη και … καλαμπόκι!

Όλα αυτά είναι άχρηστα, επειδή:

 • Οποιοδήποτε νάρθηκο που παράγεται ανεξάρτητα χάνει τις ιδιότητές του αν η θερμοκρασία του νερού είναι κάτω από 10 * C.
 • Τα ορμονικά φάρμακα δεν προσελκύουν ψάρια – είναι απλά μια διαφημιστική κίνηση.
 • Τα μείγματα που περιέχουν έναν τεράστιο αριθμό προσθέτων είναι άχρηστα: τα ψάρια δεν πέφτουν για τέτοιες “ράβδους αλιείας”.

Σε διεθνείς διαγωνισμούς ψαράδων, από το 2005 έως το 2015, ο διεγέρτης αναγνωρίστηκε ως αποτελεσματικός συμμετέχων στα πρωταθλήματα. Αυτό αποδεικνύεται από τους ψαράδες από τη Νορβηγία, την Πολωνία, τη Ρωσία, τον Καναδά, και ο ενεργοποιητής τσιμπήματος σύμφωνα με τις

κριτικές τους οδήγησε στη νίκη εκείνων που το χρησιμοποίησαν. Για τις απόψεις αυτών των επαγγελματιών της επιχείρησης, μπορείτε να εμπιστευτείτε με σιγουριά και να μην πιστέψετε εκείνους που παράγουν αρνητικές απαντήσεις στο προϊόν και ισχυρίζονται ότι πρόκειται για μουφες. Πρέπει να χρησιμοποιείται το δόλωμα σωστά και να κατανοήσετε την αρχή της δράσης του. Αγορά Fish XXL με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Δράση Μέθοδος του Fish XXL

 • ενεργοποιητής ψεκασμού για χειμερινή αλιεία είναι ένα αεροζόλ σε ένα ειδικό δοχείο ψεκασμού το οποίο πρέπει να επεξεργαστεί το δόλωμα πριν βυθιστεί στο νερό και κατά καιρούς κατά τη διάρκεια της αλιείας. Αυτή η τεχνική σας επιτρέπει να ενημερώνετε το άρωμα που συλλέγουν τα ψάρια. Ο συνδυασμός των οσμών προκαλεί μια ακαταμάχητη επιθυμία το ψάρι να αρπάξει το δόλωμα, ακόμη και αν το ψάρι είναι γεμάτο.
 • ενεργοποιητής σπρέι σύμφωνα με τις κριτικές των ειδικών διαφέρει από όλες τις άλλες συνθέσεις που διεγείρουν σύντομα, προσελκύει οσμή, όχι φερομόνες και ορμόνες. Αυτή είναι η πιο φυσική επίδραση στα οσφρητικά αντανακλαστικά των κατοίκων των ποταμών και των θαλασσών. Το ψάρι πηγαίνει όπου γεύεται καλά και ξυπνά την όρεξη. Δηλαδή, η αλυσίδα των αποτελεσμάτων του φαρμάκου είναι κατανοητή από την άποψη της βιολογίας του είδους.
 • ενεργοποιητής του τσιμπήματος έχει επίδραση στο οσφρητικό αντανακλαστικό των ψαριών. Ουσιαστικά μυρίζουσες ουσίες γίνονται βλεννογόνοι, διεισδύουν σε ιστούς και ερεθιστικές νευρικές απολήξεις. Στη συνέχεια, το σήμα μεταδίδεται στον εγκέφαλο και ενεργοποιούνται όλες οι διαδικασίες στο σώμα των υδρόβιων. Σαν υπό την ύπνωση οι ίδιοι οι κάτοικοι των βυθών πηγαίνουν για το δόλωμα.

Σύμφωνα με έμπειρους ψαράδες, η αλίευση των αλιευμάτων το χειμώνα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν διάφορα κόλπα, με τη μορφή δολωμάτων ή αρωμάτων, προηγουμένως, αλιευμένα ψάρια, σταγόνες με άνισο ή ψίχουλο μαύρου ψωμιού. Όμως, με την πάροδο του χρόνου, οι ειδικοί συνειδητοποίησαν ότι το ψάρι δεν είναι τόσο ηλίθιο όσο πριν. Τώρα χρειάζεται κάτι ξεχωριστό. Για τον εαυτό τους, οι ειδικοί έχουν ανακαλύψει το δόλωμα ψαριών. Τώρα γνωρίζουν ακριβώς πώς να γίνουν ο ιδιοκτήτης των μεγαλύτερων αλιευμάτων.

Αυτός είναι μόνο ένας μικρός κατάλογος ποικιλιών πληθυσμού ιχθύων των δεξαμενών που επηρεάζονται από το φάρμακο. Στην πραγματικότητα, ο ενεργοποιητής ψεκασμού δεν αφήνει σχεδόν κανένα ψάρι αδιάφορο. Ως εκ τούτου, αν αποφασίσετε να αγοράσετε τον ενεργοποιητή τσιμπήματος, ο οποίος εγκρίνονται τόσο από τους επαγγελματίες όσο και από τους ερασιτέχνες της αλιείας, θα έχετε επιτυχία το χειμώνα. Τα έργα σας και οι ώρες που περνούν στο κρύο θα φέρουν καλά αλιεύματα και εξαιρετική διάθεση.

fish-XXL-miniature-gr-min Αγορά Fish XXL με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Σύνθεση του Fish XXL

 • Σκόρδο ελέφαντα. Ένα επίμονο άρωμα που δεν είναι πολύ ευχάριστο για την ανθρώπινη μυρωδιά, αλλά προσελκύει την τσιπούρα, τον κυπρίνο, το λαβράκι και το κοκκινόψαρο.
 • Λάδι κάνναβης. Δεν χάνει την οσμή του ακόμα και σε νερό χαμηλής θερμοκρασίας. Βοηθά να τραβήξει το λαβράκι, την τσιπούρα, τον κυπρίνο, το γατόψαρο, το ροχαρίκι.
 • Έχει μια έντονη οσμή, προσελκύοντας κυπρίνους, τσιπούρες, ροχαρίδες, κυπρίνους και κυπρίνους σταυροειδείς.
 • Έχει μια έντονη έντονη γεύση, η οποία ενεργοποιεί τη δραστηριότητα του γατόψαρου και του βούρλα.

Το μέγεθος και η σύνθεση του δολώματος δεν είναι σημαντικές, το κύριο πράγμα που πρέπει πριν από την αλίευση των ψαριών είναι η επεξεργασία του δολώματος. Η διαδικασία επεξεργασίας είναι πολύ απλή. Πριν από την αλίευση, είναι απαραίτητο αρκετές φορές να ψεκάσετε το σπρέι και να χαμηλώσετε το δόλωμα στο νερό. Μετά από πολλά τσιμπήματα, επαναλάβετε τη διαδικασία.

fish-XXL-recenze-gr-min

Που να αγοράσετε το Fish XXL στην Ελλάδα

Το προϊόν διατίθεται στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος. Η διαδικασία αγοράς περιλαμβάνει μια παραγγελία που γίνεται διαδικτυακά από έναν πελάτη. Ο πελάτης επικοινωνεί μέσω αριθμού τηλεφώνου. Στη συνέχεια, το προϊόν αποστέλλεται στην απαιτούμενη τοποθεσία με κούριερ ή ταχυδρόμο.

πληρωμή γίνεται με μετρητά. Το πλεονέκτημα της αγοράς στον ιστότοπο είναι ότι το προϊόν είναι έγκυρο και πρωτότυπο. Συνιστάται να αγοράσετε από την επίσημη ιστοσελίδα για να αποφύγετε τα προϊόντα απομίμησης.

Τιμή του Fish XXL

Στην επίσημη ιστοσελίδα του, η νέα τιμή του σπρέι είναι 49 €. Το εμπόρευμα μειώθηκε κατά 50% από την παλιά τιμή των 98 €. Η παράδοση του προϊόντος γίνεται εντός 2-3 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας.

Σχολια Fish XXL

Bety Keita, 30 ετών

Αγόρασα τον ενεργοποιητή ως δώρο στον σύζυγό μου. Πήγε αμέσως για να ελέγξει και λέει ότι το φάρμακο είναι απλά σούπερ, τα ψάρια τσιμπάνε σαν τρελά. Με μια λέξη, δεν ήταν κακό το δώρο.

fish-XXL-otziv-1-gr-min

Νταμίρ Χαν, 40 ετών

Χρησιμοποιώ τον ενεργοποιητή του τσιμπήματος σε εκείνους τους τόπους όπου το ψάρι δεν είναι όσο θα ήθελα, αλλά δεν θέλω να έρθω στο σπίτι χωρίς μια αλίευση. Μπορώ να πω ότι με τον ενεργοποιητή δαγκώνει πολύ καλά και συνεχώς!

fish-XXL-otziv-2-gr-min

Fish XXL Συμπέρασμα

Θέλετε ψάρια; Μην απελπίζεστε αν τα πρώτα δέκα λεπτά τα ψάρια δεν πιαστούν, ταιριάζει και αναπτύσσεται, και στη συνέχεια αρχίζει να πιάνει το δόλωμα. Μην αφήνετε το σημείο όπου το κοπάδι ψαριών έχει ήδη ερεθιστεί, σίγουρα θα είναι εκεί. Το συμβούλιο των αλιέων στην περίπτωση αυτή μόνο – “βομβαρδίστε” την τρύπα μέχρι το τέλος. Μην επιτρέπετε την αμέλεια στην οργάνωση του τόπου αλιείας, να κάνετε ευρύχωρες τρύπες συνειδητά, να κανονίσετε τον εαυτό σας πιο άνετα. Μην ξεχάσετε να ζεσταθείτε καλά. Το αεροζόλ βοηθά μόνο να αλιεύει περισσότερα ψάρια με άλλες σωστές ενέργειες. Αγορά Fish XXL με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: