Fish XXL Mnenje cena

Fish XXL Mnenje cena
5 (100%) 1 vote

fish-xxl-29-155x300Za ribiča je pravi ribolov ko je veliko rib, večinoma velikih, najboljši del ribolova pa je prav razpoloženje, ki ga ta vzpodbudi. Na žalost se to zgodi redko zaradi letnega časa, vremena, blatne vode ali kakšne druge težave. Toda če želite doseči svoje sanje prinašati domov ogromne ribe, morda celo pozimi, morate kupiti Fish XXL aktivator ugrizov, ki ga strokovnjaki priporočajo kot eno najboljših vab.

Zimski ribolov z ribjo vabo bo resnično postal užitek, saj kot trdi proizvajalec, se ribe kar same ujamejo na trnek. zahvaljujoč edinstveni kombinaciji komponent vabe, ki delujejo na čut vonja vodnih prebivalcev. Cena aktivatorja v obliki pršila je zanemarljiva v primerjavi z zneskom, ki bi ga plačali za rutinski zimski ribolov z ničelnim ulovom in izrabo bencina v iskanju pravega mesta za ribolov.

Kaj je dodatek Fish XXL

Fish XXL – močan aktivator ugrizov, namenjen predvsem zimskemu ribolovu. Zahvaljujoč 100% organski sestavi (glavne sestavine so slonji česen, konopljino olje, kombava, lignji), so ribe, ujete s takšno vabo popolnoma varne za zdravje ljudi.

Prednosti so:

  • Visoka učinkovitost spreja tudi v zimski sezoni;
  • Vsestranskost v uporabi (enako dobro privlači tako navadne kot plenilske ribe);
  • Enostavnost uporabe (sprej lahko enostavno dodate v vabo);
  • Velik ulov v vseh pogojih.

Obstajajo številni miti, da je za uspeh potrebno uporabljati vabe, ki jih prodajajo v trgovinah, te pa vsebujejo aromatične mešanice, hormonske preparate, super ličinke in tudi … koruzo!

Vse to je neuporabno, saj:

  • Vsaka tako izdelana vaba izgubi svojo učinkovitost, če temperatura vode pade pod 10 * C;
  • Hormonski dodatki ne privabljajo rib – to je samo oglaševalska poteza;
  • Mešanice, ki vsebujejo veliko število dodatkov, so neuporabni: ribe ne padajo na takšne “ribiške palice.”

Na mednarodnih tekmovanjih ribičev od leta 2005 do leta 2015 je bil ta spodbujevalec priznan kot učinkovit udeleženec prvenstev. To dokazujejo ribiči iz Norveške, Poljske, Rusije in Kanade, ki jim je po njihovih ocenah aktivator pomagal do zmage. Mnenjem teh strokovnjakov ribiške panoge lahko zaupate in ne verjemite ljudem, ki dajejo negativne odzive na izdelek in trdijo, da je neuporaben. Vabo je potrebno le pravilno uporabljati in razumeti način njenega delovanja. Kupi Fish XXL z 50% popustom*na uradni spletni strani

Način delovanja Fish XXL

Fish XXL aktivator ugrizov za zimski ribolov je aerosol v posebni razpršilni pločevinki, ki mora biti nanesen na vabo pred njeno potopitvijo v vodo in občasno med ribolovom. Ta metoda vam omogoča obnoviti aromo. Takšna kombinacija ribam povzroči neustavljivo željo zgrabiti vabo ne glede na to ali so lačne ali ne.

Aktivator ugrizov se po mnenju strokovnjakov razlikuje od vseh drugih izdelkov, ki delujejo le kratek čas, saj spodbuja vonj in ne feromone in hormone. To je najbolj naraven spodbujevalec za vohalne reflekse prebivalcev rek in morij. Ribam namreč spodbudi apetit in željo po hrani. Fish XXL aktivator je torej narejen z razumevanjem biologije teh živih bitij, saj vpliva na njihov vohalni refleks. Močno dišeče snovi pridejo na sluznico, prodirajo v tkiva in dražijo živčne končiče. Potem se signal prenese v možgane in vsi procesi v telesu vodnih bitij se aktivirajo. Ribe gredo na vabo kot pod hipnozo.

Po izkušnjah profesionalnih ribičev uloviti ribo v zimskem času ni najpreprostejša stvar. Potrebno je uporabljati različne trike v obliki vab ali arom; V preteklosti so ribiči uporabljali janeževe kapljice ali drobtinice črnega kruha, toda strokovnjaki so sčasoma spoznali, da ribe niso več tako neumne. Zdaj potrebujejo nekaj posebnega. Strokovnjaki so zase izumili pravo vabo. Zdaj točno vedo s kakšno vabo dosežejo največji uspeh.

To je le majhen seznam sort rib, na katere aktivator učinkuje. V resnici aktivator skoraj nikogar ne pusti ravnodušnega. Če se torej odločite kupiti Fish XXL aktivator ugrizov, ki je odobren tako s strani strokovnjakov kot amaterjev, boste v zimskem času uspešni v ribolovu. Delo in čas, preživet na hladnem vam bosta prinesla dober ulov in odlično razpoloženje.

fish-xxl-sl2

Sestavine Fish XXL

  • Slonji česen. Vztrajna dišava, ki za človeka nima prijetnega vonja, vendar privlači ščuke, krape in druge ribe;
  • Konopljino olje. Svojega vonja ne izgubi niti v vodah z nizkimi temperaturami. Pomaga ujeti some, krape in druge ribe.

Velikost in sestava vabe sta nepomembna, glavna stvar za ulov je obdelava vabe s sprejem. Postopek te obdelave je zelo preprost. Pred ulovom je potrebno vabo večkrat pošpricati s sprejem in jo nato spustiti v vodo. Po nekaj ugrizih ponovite postopek.

Zakaj kupiti Fish XXL v Sloveniji?

Fish XXL za ribolov je na voljo na spletni strani. Postopek naročila poteka tako, da kupec naročilo odda na spletni strani izdelka. Kupca se nato kontaktira preko telefonske številke. Nato se izdelek pošlje na želeno lokacijo preko kurirja ali pošte.

Plačilo je v gotovini. Prednost nakupa na spletni strani je, da gre za originalni izdelek. Priporočljivo je nakup opraviti na spletni strani, saj se s tem izognete tveganju da boste dobili ponarejen izdelek. Kupi Fish XXL z 50% popustom*na uradni spletni strani

Cena Fish XXL

Na uradni spletni strani je sprej na voljo po novi ceni 49 EUR. Cena upošteva 50% popust. Dobava Fish XXL za ribolov je v roku 2-3 dni od dneva naročila.

fish-xxl-sl3

Fish XXL  Mnenje

Bety Keita, 30 let

Fish XXL za ribolov sem kupila kot zabavno darilo za moža. Nemudoma ga je preizkusil in je navdušen. Pravi, da ribe grizejo kot nore. Vsekakor s tem darilom nisem zgrešila.

fish-xxl-mnenja

Damir Khan, 40 let

Fish XXL vaba uporabljam na krajih, kjer ribe ne grizejo toliko kot bi želel in se domov ne želim vrniti brez ulova. Povem lahko, da se število ugrizov z aktivatorjem neizmerno poveča in ugrizi so konstantni!

fish-xxl_mnenja

Zaključek  Fish XXL

Želite ujeti ribe? Ne obupajte, če prvih deset minut rib ne ujamete ribe, saj se aktivator šele razvija, nato pa ne zataji s privabljanjem rib. Ne vztrajajte na točki, kjer je jata rib že postala razdražena. Izberite ustrezen prostor za ribolov, ne bodite malomarni pri njegovi izbiri. Udobno se namestite in ne pozabite, da se morate toplo obleči in ogreti. Sprej pomaga pri ulovu le skupaj z drugimi pravilnimi ukrepi. Kupi Fish XXL z 50% popustom*na uradni spletni strani

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: