Fish XXL vélemények ára

Fish XXL vélemények ára
5 (100%) 1 vote

Halász számára a halászat valóban halászható, ha sok hal van, nagyrészt nagy, a halászat folyamata ellentmondásos, és a hangulat a legjobb. Sajnos ez ritkán fordul elő, az év időszaka, az időjárás, a sáros víz vagy valami más baj. De ahhoz, hogy álmodhoz jusson, és talán még télen is megtehesse a halak teljes értékét, meg kell vásárolnia a Fish XXL aktivátorát, amit a szakértők az egyik legjobb csaliaként ajánlanak

A halcsalival való téli halászat igazi örömet és örömöt jelenthet a fogott halak számára, ahogyan azt a gyártó állítja, maga is a horoghoz ér. És mindezek köszönhetően a csalétek összetevőinek egyedülálló kombinációjával, amelyek a víztározók lakosságának illatközpontjában hatnak. A spray-aktivátor ára elhanyagolható, összehasonlítva azzal az összeggel, amelyet a téli halászathoz kell költeni, nulla fogással és kimerült benzinnel a halak keresésére. Vasarlas Fish XXL 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Mi az a Fish XXL?

Fish XXL – a harapás erőteljes aktiválója, elsősorban téli halászatra tervezve. 100% -os szerves összetételre (fő összetevők: elefánt fokhagyma, kenderolaj, kafir mész, tintahal fehérje). Egészség.

Az előnyök a következők:

  • A permet nagy aktivitása még a téli időszakban is;
  • Alkalmazás sokoldalúsága (ugyanolyan békés, félelmetes és ragadozó halakat vonz egyformán jól);
  • Könnyű használat (a spray könnyen feldolgozhatja a csalit);
  • Hatalmas fogás bármilyen körülmények között.

Széles körben elterjedt mítoszokról van szó, amelyekre a boltokban értékesített csalétekre van szükség Ezek ígéretes aromás keverékek, hormonkészítmények, szuper-lárvák és még … kukorica!

Mindez haszontalan, mert:

  • Minden önállóan gyártott csali elveszíti tulajdonságait, ha a vízhőmérséklet 10 ° C alatt van;
  • A hormonális gyógyszerek nem vonzzák a halat – ez csak reklámozás;
  • Hatalmas adalékanyagokat tartalmazó keverékek haszontalanok: a halak nem esnek ilyen “horgászpálcákra”.

A horgászok nemzetközi versenyein, 2005-től 2015-ig ez a serkentő a bajnokságok hatékony résztvevőjeként ismertté vált. Ezt bizonyítják a norvégiai, lengyel, orosz, kanadai halászok, akik az értékelésük szerint harapó aktivátorok a használók győzelméhez vezettek. A szakemberek véleménye szerint biztonságosan bízhat, és nem hisz azoknak, akik negatív választ adnak a termékre, és azt állítják, hogy ez a válás. Csak a csalit kell megfelelően használni és megérteni a cselekvés elve.

А Fish XXL működése

A téli halászatra szolgáló spray-aktivátor egy különleges permetezőedényben lévő aeroszol, melynek során a csalit kell a vízbe merülni és a halászat során időről időre feldolgozni. Ez a technika lehetővé teszi, hogy frissítse az illatot, amelyet a halak összegyűlnek. A szagok kombinációja ellenállhatatlan vágyat kelt a csalitól, még akkor is, ha a hal megtelik.

A Fish XXL csali a szakemberek véleménye szerint különbözik minden olyan kompozíciótól, amely rövidre serkenti, szagot, nem feromonokat és hormonokat vonz. Ez a legtermészetesebb hatás a folyók és a tengerek lakosságának szagló reflexjeire. A hal megy, ahol jó ízlik, és felébreszti az étvágyat. Ez azt jelenti, hogy a gyógyszer hatásának lánca érthető és érthető a faj biológiájának szempontjából.

A kérget aktiváló hatással van a hal szaglási reflexjére. Erősen szagú anyagok nyálkásak, szövetekbe és idegvégződésekbe jutnak. Ezután a jel továbbadódik az agynak, és a vízimadarak testében minden folyamat aktiválódik. Mintha hipnózis alatt a víztározók lakói megyek a csaliba.

A tapasztalt horgászok szerint a téli fogások fogása nem könnyű. Különféle trükköket kell használni, csalétek vagy aromák formájában; korábban sikeresen halásztak az ánizs cseppekre vagy a fekete kenyér morzsára. De idővel a szakértők rájöttek, hogy a hal nem olyan hülye, mint korábban. Most valami különlegesre van szüksége. Maguk számára a szakértők felfedezték a halcsalét. Most pontosan tudják, hogyan lehet a legnagyobb fogás tulajdonosa.

Ez csak egy kisméretű listája azoknak a tározóknak a halállományának fajtáit illetően, amelyeket a gyógyszer befolyásol. Valójában a permetező aktivátor szinte senki sem hagy közömbös. Ezért, ha úgy dönt, hogy megvásárolja az aktivátor a harapás felülvizsgálatok, amelyek által jóváhagyott mind a szakemberek és a hobbi amatőrök, akkor sikeres lesz a téli halászat A munkák és a hidegben töltött órák jó fogást és kiváló hangulatot.

А Fish XXL összetevői

Elefánt fokhagyma. A tartós illat, ami nem kellemes az emberi szag miatt, de csuka, ponty, ponty és keszeg vonzza:

  • Kender olaj. Még alacsony hőmérsékletű vízben sem veszíti el a szagát. Segít megragadni a keszegeket, a nyájat, a kardot, a harcsa, a csótány;
  • Izgalmas szag van, amely vonzza a pontyot, a keszegeket, a csótányokat, a tálat és a kegyes pontyokat;
  • Erős, határozott ízű, amely aktiválja a sügér, harcsa, nyáj, forgatását.

A csali mérete és összetétele nem fontos, a legfontosabb dolog a halak fogása előtt feldolgozni a csalit. A feldolgozás folyamata nagyon egyszerű. A fogás megkezdése előtt többször kell permetezni a permetet, és csökkenteni kell a csalit a vízbe. Néhány harapás után ismételje meg az eljárást.

Hol Kapható Fish XXL terméket Magyarországon?

Fish XXL csali hivatalos honlapján érhető el. A vásárlási folyamat magában foglalja az ügyfél által online megrendelést; az ügyfél telefonszámon keresztül érkezik. Ezután a terméket futárral vagy postafiókkal szállítják a kívánt helyre.

Fizetés készpénzben történik. A weboldalon történő vásárlás előnye, hogy a termék érvényes és eredeti. A hamisított termékek elkerülése érdekében ajánlatos a hivatalos honlapon vásárolni. Vasarlas Fish XXL 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

А Fish XXL ára

A hivatalos weboldalán a krém új ára 9700 Ft. Az árut 50% -kal leárazták az 19400 Ft. A Fish XXL csali szállítása a megrendelés napjától számított 2-3 napon belül történik.

Vélemények Fish XXL vélemény

Bety Keita, 30 éves

Megvettem egy hűvös aktivátort ajándékként a férjemnek. Rögtön horgászni kezdett ellenőrizni, és azt mondja, hogy a remedy csak szuper, a halcsípések, mint az őrültek. Egyszóval nem veszítettem el az ajándékot.

Damir Khan, 40 éves

A harapás aktivátorát olyan helyeken használom, ahol a hal nem annyira, mint amennyit szeretnék, de nem akarok hazatérni fogás nélkül. Azt mondhatom, hogy az aktivátorral nagyon jól és folyamatosan harap.

Összefoglalás

Akarsz halakat? Ne kétségbe esik, ha az első tíz percet a hal nem fogják, illik, és fejlődik, majd elkezdi kihagyni a csalit. Ne hagyja azt a pontot, ahol a halállomány már ingerült, biztosan ott lesz. A halászok tanácsát ebben az esetben egyedül – “bomba” a lyuk a célba. Ne hagyja a hanyagság megszervezését a halászat helyén, lelkiismeretesen széles lyukakat, kényelmesebbé tegye magát; ne felejtsd el jól melegedni. Az aeroszol csak más halak befogását segítheti. Vasarlas Fish XXL 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: