Hooligan Ulasan | Harga di Malaysia

Hooligan Ulasan | Harga di Malaysia
5 (100%) 1 vote

Apa itu Hooligan

Hooligan adalah makanan tambahan kesihatan yang akan membantu anda anda membuat gadis kagum dengan ereksi yang keras seperti batu dan seks selama berjam-jam selepas anda mengambilnya selama 4 minggu sahaja. Malah seorang lelaki menjadi lemah jika dia tidak mempunyai keyakinan apabila kehilangan ereksi tetapi sekiranya zakarnya keras seperti tanduk maka dia akan menjadi lelaki yang sebenar. Lebih-lebih lagi dia menjadi lemah ketika melakukan seks dan gadis akan ketawa kepadanya sekiranya dia tidak bernafsu.

Sebenarnya masalah ini tidak terjadi dalam masa satu malam. Apabila anda kehilangan ereksi buat kali pertama anda tidak mengambil endah. Kali kedua anda mungkin berfikir bahawa kepenatan anda adalah puncanya. Tetapi untuk kali ketiga anda mungkin takut bahawa zakar anda mati pucuk.

Dalam keadaan ini produk ini merupakan penyelesaian sebenar untuk masalah anda. Beli Hooligan dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Kaedah Tindakan Hooligan

Sekiranya masalah ereksi membuatkan anda berfikir bahawa anda mati pucuk, anda tidak perlu bimbang kerana anda tidak mati pucuk. Ianya hanyalah kerana psikologi dan kepenatan anda. Anda sebenarnya tidak boleh bernafsu sepanjang masa. Hooligan akan mengurus saiz zakar anda dengan bantuan akar ginseng yang dikandunginya. Orang india menggunakan akar ginseng panax sebagai sebahagian daripada diet mereka untuk memperbaiki fungsi seksual. Ciri-ciri afrodisiak dari ramuan ini juga digunakan untuk tentera serta tujuan ritual. Jumlah ginseng yang banyak digunakan oleh pahlawan Empayar Inca untuk meningkatkan kekuatan fizikal mereka sebelum pertempuran zaman Tahuantinsuyo, dapat menjadi contoh yang baik untuk keberkesanan akar ginseng dalam makanan tambahan ini.

Jadi sekiranya anda ingin menjadi bernafsu seperti seekor lembu tanpa sebarang masalah jantung jadi produk ini adalah penyelesai masalah anda kerana ia boleh mengembalikan kekerasan anda selamanya tanpa mendatangkan sebarang masalah. Unsur-unsur luar biasa yang termasuk di dalamnya adalah ianya hanya boleh didapati hanya pada ketinggian lebih dari 3000 meter dalam keadaan iklim yang unik di tanah unik gunung Peru

Anda boleh mengejutkan gadis dengan ereksi seperti batu anda selepas mengambil produk ini selama 4 minggu. Pada minggu pertama ia akan meningkatkan pengeluaran testosteron dan memanjangkan tempoh seks selama 10-15 minit. Minggu kedua ia akan meningkatkan aktiviti sperma anda dan meningkatkan tempoh seksual selama 20-25 minit. Minggu 3 ia akan meningkatkan ketegaran dan kepekaan hubungan seksual dan meningkatkan masa persetubuhan selama 30-35 minit. Minggu keempat akan meningkatkan nada umum badan anda dan ereksi akan berada di bawah kawalan anda sepenuhnya. Tempoh aktiviti seksual akan meningkat sehingga 40-45 minit.

Dengan cara ini, produk ini adalah nombor satu untuk potensi rangsangan anda. Ramai orang telah menyedari keberkesanan kapsul ini. Beberapa majalah berkala termasuk Maxim, Playboy dan Men’s Health juga telah mengiktiraf keberkesanan produk ini.

Tulisan Maxim dalam edisi October 2015 menyatakan bahawa kuasa seksual yang diberikan oleh product ini adalah meragukan. Ianya boleh menyeronokkan wanita hanya dengan berfikir tentang melakukan sex dengan anda sekiranya anda mempunyai ereksi yang berkuasa dan mengagumkan untuk tempoh yang lama.

Dalam penerbitan Playboy edisi November 2015 telah menerbitkan bahawa pelbagai kaji selidik dan menunjukkan bahawa lebih daripada 95% wanita tidak puas menikmati hubungan seks dengan rakan mereka kerana saiz zakar dan juga tempoh ereksi mereka. Tetapi produk ini telah membolehkan mereka melakukan hubungan seks untuk tempoh yang lebih lama dengan saiz zakar yang panjang ia membantu memaksimakan saiz dan tempoh ereksi di luar jangkaan.

Terbitan Men’s Health edisi Ogos 2015 berkata bahawa tempoh ereksi dan saiz zakar boleh dijamin hanya menerusi penggunaan produk ini. Tiada ubatan lain yang boleh mengatasi keberkesanan produk ini dari segi kepuasan seksual. Ianya meningkatkan fungsi badan anda secara semula jadi.

Bahan-bahan Hooligan

Hooligan untuk potensi peningkatan ini mengandungi sejumlah bahan semula jadi termasuk

  • Ekstrak Radix Panax Gingseng: Ianya juga diketahui sebagai rumput Inca untuk peningkatan seksual. Ia membantu menaikkan hormone seks kerana terdapat banyak bahan aktif biologi dan asid amino di dalamnya.
  • Arginine: Ia meningkatkan sensitiviti urat saraf zakar dengan bertindak balas dengan ekstrak akar ginseng.
  • Tumbuhan Roots of Man: Ia meningkatkan keinginan anda untuk aktiviti seksual dan membantu dalam memperluas kestabilan ereksi dengan memulihkan keadaan mental anda.
  • Ekstrakl Gingko Biloba: Ia membantu memperluaskan saluran darah zakar anda dan meningkatkan peredaran darah di dalamnya untuk memastikan ereksi jangka masa panjang. Ia juga membantu dalam meningkatkan hormon seks dalam darah anda
Beli Hooligan dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Beli Hooligan di Malaysia

Anda boleh membeli Hooligan untuk potensi kapsul ini secara dalam talian hanya dari laman web rasmi syarikat pengeluarnya. Sangat mudah untuk membeli kapsul ini secara dalam talian. Anda hanya perlu mengisi borang pesanan dalam talian. Selepas mengisi borang pesanan, anda perlu memilih pilihan penghantaran pos. Anda perlu membayar selepas menerima pesanan anda secara tunai. Dalam Singapura, anda boleh menerima kapsul-kapsul ini dalam tempoh 2-3 hari selepas melakukan pesanan. Di kawasan lain, ia mungkin mengambil masa 12-14 hari untuk menyampaikan produk ke hadapan pintu anda. Penghantaran akan dibuat secara rahsia dan bayaran akan dilakukan selepas anda menerima produk.

Semua langkah berjaga-jaga ini diambil untuk memastikan anda selamat daripada produk tiruan. Syarikat ini menjual produk ini dalam pembungkusan eksklusif untuk memastikan keasliannya.

Harga Hooligan di Malaysia

Harga asal makanan tambahan seksual ini adalah S$138 tetapi selepas diskaun promosi anda boleh mendapatkannya pada harga S$69 sahaja. Tetapi tawaran ini adalah untuk tempoh masa yang terhad. Oleh itu, anda harus membuat pesanan anda secepat mungkin.

Hooligan testimoni

Isteri saya suka melakukan hubungan seks setiap hari. Oleh itu saya perlu melakukan hubungan seks dengan isteri saya setiap hari walaupun usia saya sudah mencecah 55 tahun. Selepas memakan kapsul ini, saya menjadi yakin untuk mempunyai seks yang baik seperti seorang lelaki yang sebenar. Selepas emosi baik saya mula berfikir bahawa saya boleh menguruskan apa-apa keadaan terutama dalam aktiviti seksual.

Rahman Al-Hamri

Dahulu saya meransang ereksi saya menggunakan pelbagai cara. Tetapi selepas menggunakan Hooligan kapsul ini  saya mendapat ereksi hanya dengan berfikir tentang melakukan hubungan seks dengan isteri saya. Tempoh ereksi saya yang lama juga telah mengejutkan isteri saya kerana dia tidak menjangkakan perkara tersebut berdasarkan pengalaman masa yang lalu. Sekarang kami melakukan hubungan seks dengan kadar yang lebih kerap dan dengan cara yang lebih sensual.

Ghaud Russul


Beli Hooligan dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: