Magnet Lashes Σχολια κριτικες

Magnet Lashes Σχολια κριτικες
5 (100%) 1 vote

Τι είναι το Magnet Lashes

Τα Magnet Lashes είναι ψεύτικες βλεφαρίδες που μπορούν να εφαρμοστούν στις φυσικές σας βλεφαρίδες με την βοήθεια μικροσκοπικών μαγνητών για να αυξήσουν την ομορφιά των ματιών σας. Εφαρμόζονται πολύ κοντά στις βλεφαρίδες σας χωρίς την χρήση κλιπ ή κόλλας. Απλά εφαρμόζονται στις φυσικές σας βλεφαρίδες για να σας δώσουν μία υπέροχη εμφάνιση. Αγορά Magnet Lashes με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Μέθοδος δράσης του Magnet Lashes

Τα Magnet Lashes Τεχνητές βλεφαρίδες με Μαγνήτη είναι εύκολο να διατηρηθούν αφού εφαρμόζονται κάτω και πάνω από τις φυσικές σας βλεφαρίδες. Αυτές οι ψεύτικες βλεφαρίδες συμπεριλαμβάνουν μαγνητικές ταινίες μαζί με τις ψεύτικες βλεφαρίδες για να καλύψουν τις φυσικές σας βλεφαρίδες. Αυτές οι μαγνητικές βλεφαρίδες δεν πέφτουν ακόμα και αν συμμετέχετε σε αθλητικές δραστηριότητες αφού ο μαγνήτης τις κρατάει ασφαλείς στις φυσικές σας. Όπως αυτές οι βλεφαρίδες είναι τόσο εύκολο να τις βάλετε, όσο και να τις βγάλετε. Χρειάζεται μόνο να τρίψετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες ανάμεσα στα δάχτυλά σας και τις τραβάτε σε αντίθετες κατευθύνσεις για να τις αφαιρέσετε επιτυχώς. Το πακέτο που παρέχεται από την εταιρεία περιλαμβάνει 2 ζευγάρια, ένα κοντό ζευγάρι και ένα μακρύτερο ζευγάρι, τα οποία μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν επανειλημμένα.

Μπορούν να εφαρμοστούν μέσα σε 1 λεπτό χωρίς να χρησιμοποιήσετε τσιμπιδάκι, βελόνα ή κόλλα. Μπορείτε να κερδίσετε τις καρδιές πολλών αντρών απλά μεταμορφώνοντας τις βλεφαρίδες σας με δύο κινήσεις.

Αυτές οι βλεφαρίδες που περιέχουν μαγνήτες προσφέρουν πολλά οφέλη σε σύγκριση με τις ψεύτικες βλεφαρίδες, φυσικές βλεφαρίδες με Remil και επεκτάσεις που είναι διαθέσιμες στα μαγαζιά. Είναι υποαλλεργικές, εύκολες στην εφαρμογή, δεν ενοχλούν τα μάτια σας και μπορούν να εφαρμοστούν χωρίς να χρησιμοποιήσετε την δυσάρεστη κόλλα. Είναι όμορφες, φθηνές, εύκολες στο να αφαιρεθούν οποιαδήποτε στιγμή και δεν φαίνονται άσχημες λόγω του κενού μεταξύ αυτών των βλεφαρίδων και των φυσικών βλεφαρίδων. Είναι εντυπωσιακές και με όγκο. Μπορούν να φτιαχτούν πιο γρήγορα από το να βάλετε μάσκαρα στο πρόσωπό σας. Δεν χρειάζεται να τρίβετε κανένα προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ στα μάτια σας κάθε μέρα για να φαίνονται καλύτερα.

Κάποιοι επαγγελματίες αισθητικοί, κομμωτές και φωτογράφοι έχουν δώσει την άποψή τους  για αυτές τις μαγνητικές βλεφαρίδες.

Σύμφωνα με την Victoria Alvarez, μια hair stylist, πολλές γυναίκες θέλουν να μοιάζουν με αγριόγατες αλλά οι περισσότερες δεν μπορούν να έχουν τέτοια εμφάνιση για πολλούς λόγους, όπως οικονομικά απρόσιτες μεθόδους κλπ. Κάποιες από αυτές χρησιμοποιούν διάφορους τύπους make-up για να αλλάξουν την εμφάνισή τους μέσα στις οικονομικές τους δυνατότητες όπως και για να εξοικονομήσουν τον χρόνο που χρειάζεται για να πάνε σε κάποιο σαλόνι ομορφιάς. Αλλά δεν καταφέρνουν να αποκτήσουν τις βλεφαρίδες των ονείρων τους εκτός και αν έχουν βρει τις μαγνητικές βλεφαρίδες από αυτή την εταιρία. Αυτές οι βλεφαρίδες  με μαγνήτη λύνουν το πρόβλημα αποτελεσματικά και εύκολα μέσα σε λίγα λεπτά. Σύμφωνα με εκείνη, αυτή η πρωτότυπη και απλή καινοτομία μπορεί να αλλάξει την ζωή πολλών γυναικών σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με την αισθητικό, Marina Savona, ανάμεσα στις αιτήσεις για κοσμητικές αλλαγές που έχει λάβει, περίπου το ένα τρίτο σχετίζεται με μάτια, όπως περιποίηση επιδερμίδας γύρω από τα μάτια, βελτίωση του σχήματος των ματιών, δουλειά σε βλεφαρίδες και φρύδια κλπ. Το πρόβλημα που αυξάνεται τώρα στα κοσμητικά σχετίζεται με τις βλεφαρίδες. Κάθε αλλαγή στις βλεφαρίδες χωρίς εμπειρία και χρησιμοποιώντας χαμηλής ποιότητας κοσμητικά προϊόντα μπορεί να προκαλέσει σοβαρά τραύματα όπως πλήρη απώλεια όρασης σε ακραίες περιπτώσεις. Αλλά πήρα μία ανάσα ανακούφισης όταν έμαθα για τις μαγνητικές βλεφαρίδες, οι οποίες είναι μία εφεύρεση πάρα πολύ χρήσιμη για την κοσμητική βιομηχανία. Το πιο σημαντικό προσόν αυτών των βλεφαρίδων είναι ότι το απαλό δέρμα των βλεφάρων δεν ενοχλείται και τα μάτια δεν έρχονται σε επαφή με κανένα βλεννώδες στοιχείο.

Ομοίως, η Laura Gonzalez, μία φωτογράφος, ήταν της άποψης ότι ήταν ευχαριστημένη με την δουλειά με τις μαγνητικές βλεφαρίδες τους τελευταίους 2 μήνες. Χρειάζονται λίγα λεπτά για την μετάβαση από την μία εικόνα στην άλλη. Το καλύτερο με αυτή την τεχνολογία είναι ότι δεν απαιτεί καμία ιδιαίτερη γνώση ή εμπειρία. Ακόμα και κάποια αρχάρια μπορεί να μετατρέψει την εμφάνιση της μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς καμία βοήθεια. Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις βλεφαρίδες πολλές φορές αν χρησιμοποιούνται προσεκτικά αφού είναι πολύ ανθεκτικές. Αγορά Magnet Lashes με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Σύνθεση του Magnet Lashes

Αυτές οι μαγνητικές βλεφαρίδες συντίθενται από ψεύτικες βλεφαρίδες και τις μαγνητικές ταινίες για να καλύπτουν τις φυσικές σας βλεφαρίδες αποτελεσματικά.

Πού να αγοράσετε ένα Magnet Lashes στην Ελλαδα

Παρόλο που αυτές οι κοσμητικές βλεφαρίδες δεν είναι συνταγογραφούμενα φάρμακα, δεν μπορείτε να τις αγοράσετε από ένα κοινό μαγαζί ή φαρμακείο. Μπορείτε να αγοράσετε αυτές τις μαγνητικές βλεφαρίδες μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας παραγωγής τους. Δεν έχουν επιτρέψει σε κανένα την πώληση του Magnet Lashes Τεχνητές βλεφαρίδες με Μαγνήτη τους για να εξασφαλίσουν την αυθεντικότητα και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος τους. Έχουν επίσης μειώσει την πιθανότητα για απομίμηση του Magnet Lashes Τεχνητές βλεφαρίδες με Μαγνήτη τους περιορίζοντας την πώληση μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα τους.

Τιμή Magnet Lashes

Μπορείτε να πάρετε αυτές τις μαγνητικές βλεφαρίδες, τέλεια τοποθετημένες σε μία ωραία, μαύρου χρώματος θήκη που σας επιτρέπει να τις έχετε στην μικρότερη τσάντα που έχετε. Η αρχική τιμή αυτών των βλεφαρίδων ήταν 86 €, αλλά μετά από προωθητικές εκπτώσεις, μπορείτε να τις αγοράσετε με 50% χαμηλότερη τιμή 43 €.

Σχολια Magnet Lashes κριτικες

Είχα πολύ μη εντυπωσιακές βλεφαρίδες από την παιδική μου ηλικία. Δοκίμασα αρκετές ψεύτικες βλεφαρίδες και προϊόντα που μου παρείχε το σαλόνι ομορφιάς μου για να αποκτήσω εντυπωσιακές βλεφαρίδες. Αλλά τις περισσότερες φορές δεν κατάφερα να πετύχω τις επιθυμητές βλεφαρίδες. Τότε μία από τις φίλες μου μού είπε για αυτές τις μαγνητικές βλεφαρίδες. Ήταν μία έκπληξη να δω τον εαυτό μου στον καθρέφτη αφού έβαλα αυτές τις βλεφαρίδες. Άλλαξαν πλήρως την εμφάνισή μου μέσα σε λίγα λεπτά. Τώρα δεν θα ντραπώ ποτέ να γνωρίσω κόσμο, κάτι που πριν συνέβαινε εξαιτίας των μέτριων βλεφαρίδων μου.

Σονια Ρεδ, 34 ετών

Οι βλεφαρίδες μου επηρεάστηκαν μετά από ένα απρόσμενο ατύχημα. Άρχισα να φαίνομαι άσχημη από μικρή ηλικία εξαιτίας των πολύ κοντών βλεφαρίδων μου. Δοκίμασα πολλά κοσμητικά προϊόντα συμπεριλαμβάνοντας ψεύτικες βλεφαρίδες για να καλύψω το ελάττωμά μου αλλά απέτυχα. Όταν διάβασα για αυτές τις μαγνητικές βλεφαρίδες αμέσως τις παρήγγειλα. Όταν τις παρέλαβα βρήκα ότι ήταν οι καλύτερες μαγνητικές βλεφαρίδες διαθέσιμες στα καταστήματα καλλυντικών. Το πακέτο περιείχε δύο ζευγάρια από βλεφαρίδες, ένα κοντό και ένα μακρύ με σχεδόν αόρατες ορθογώνιες μαγνητικές ταινίες για να κρατούν τις φυσικές μου βλεφαρίδες αποτελεσματικά. Η ποιότητα της τρίχας των βλεφαρίδων ήταν επίσης εξαιρετική αφού μοιάζουν πιο φυσικές  χάρη στο πόσο ελαφριές και λιγότερης πυκνότητας είναι. Άλλαξαν την εμφάνισή μου χωρίς να ξοδέψω πολύ χρόνο ή να χρησιμοποιήσω καμία κόλλα ή κλιπ.

Κελλυ Μθρρ, 29 ετών Αγορά Magnet Lashes με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: