ProEngine Ultra recenzije cijena

ProEngine Ultra recenzije cijena
5 (100%) 1 vote

proengine-ultra-hr-150x300Briga za motor vašeg automobila bi bila ograničena ako biste koristili kvalitetno gorivo i ulje. Ni ekonomično i redovito održavanje neće pomoći. Ako želite zadržati motor vašeg automobila u savršenom stanju godinama i smanjiti potrošnju goriva, upotrijebite znanstveno oružje protiv trenja, korozije i propadanja motora.

Vrijedno je razmišljati o kupnji dodatnog goriva koji je jednostavan za korištenje ProEngine Ultra za motor rješenje za to. Obogaćivanje goriva je inovativna formula koja omogućuje uklanjanje nakupina prljavštine i vlage iz motora i motor se vraća na početnu učinkovitost.

Što je ProEngine Ultra

Ime se odnosi na inovativnu formulu motornog ulja koja omogućuje uklanjanje nakupina prljavštine i vlage iz motora, a motor se vraća na početnu učinkovitost i smanjuje potrošnju goriva. Inovativna molekula motornog ulja za obogaćivanje izrađuje se prema tajnom receptu i mehaničkom procesu skupine inženjera, kemičara i tehničara.

Trajnost i čvrstoća metalnih dijelova bit će množeni, čak i do 5 puta. Nećete morati stalno razmišljati o sredstvima za zaštitu motora. Nećete čuti buku ili pucanje, tako da ćete vjerojatno zaboraviti da do nedavno vaš motor nije bio u dobrom stanju. Kupiti ProEngine Ultra s 50% popusta*na službenoj web stranici

Metoda djelovanja Pro Engine Ultra

Gorivo za aditive oblikovano je na temelju molekula GP (npr. Ulja za magnetizaciju, dok se male čestice drže metalnih površina, što uzrokuje bolje podmazivanje. Ulje ne uzrokuje začepljenje filtera i kanala Ulje ploča koja je manja i lakše prodrijeti u prah filtera. Ne samo da štedi novac nego također dijelove vozila kako bi spriječili posjete mehaničaru.

Metoda ako je korištenje motornog ulja jednostavno i uključuje sljedeće faze:

Dobit ćete obogaćivanje paketa od 1500 mg, zajedno s potrebnim malim sprejem. Treba ga dodati spremniku goriva neposredno prije početka. Treba ga koristiti nakon svakih 10 km vožnje. Može se koristiti u dizel motorima i benzinskim motorima.

 • Isključite motor.
 • Pomoću malog spreja, dodajte je u spremnik za gorivo.
 • Dodajte na ovaj otprilike 25-30 litara goriva
 • Ponovite postupak nakon 10 km vožnje.

Mjere predostrožnosti koje treba poduzeti za učinkovitu uporabu uključuju sljedeće;

proengine-ultra-hr-4 (2)

Držite motorno ulje na mjesto koje nije dostupno djeci. Ne ostavljajte ga izloženim sunčevoj svjetlosti dulje vrijeme. Ispravno skladištenje motora ProEngine Ultra zahtijeva temperaturu manju od 40 º C. Kada se koristi,  postiže se sljedeće:

 • Smanjite trenje i habanje na metalnim površinama motora – od 99,89%
 • Smanjite potrošnju goriva – do 17%
 • Smanjite potrošnju ulja – do 19,2%
 • Smanjiti dim za 97,50%
 • Povećana učinkovitost motora – od 67,84%
 • Smanjite buku i poboljšajte rad motora nakon 50 km
 • Izjednačite tlak kompresije u cilindrima – nakon 100 km
 • Zaštita sustava goriva
 • Zaštitite motor od trošenja i produljite njegovo trajanje.

Nakon nekoliko dana, snaga vašeg automobila  će iznenada početi rasti. Tako će biti svaki dan, do trećeg tjedna. Ova razina snage će se stabilizirati nakon oko 100 kilometara, a motor će vjerojatno biti 80% snažniji. U isto vrijeme operativni troškovi će se smanjiti jer će sustav goriva apsorbirati manje goriva i motorno ulje.

Sastav ProEngine Ultra

Temelj ovog ulja je mješavina visoko rafiniranog mineralnog ulja, oko 95%. Manje od 5% aditiva. Dizajniran je na osnovi molekula GP (npr. ulja za magnetizaciju, dok se male čestice drže na metalnim površinama, što uzrokuje bolje podmazivanje. Molekule motornog ulja ne uzrokuju začepljenje filtara i kanala.

Ulje platoa koje je manje i lakše prodrijeti u pore filtra. Ne samo da štedi novac nego i dijelove vozila kako bi se spriječilo posjećivanje mehaničara.

Gdje kupiti Pro Engine Ultra u Hrvatskoj

Možete naručiti i kupiti Pro Engine Ultra za motor na web stranici proizvoda. Postupak kupnje na službenim stranicama je popuniti obrazac narudžbe. Korisnik daje svoju lokaciju, ime i broj mobilnog telefona. Kupac se kontaktira putem telefonskog broja i dostava se vrši putem kurirske službe.

Kliknite “Dodaj u košaricu” i popunite obrazac na sljedećoj stranici. Proizvod će biti u vašim rukama 2-3 dana poslije. Onda ćete suditi. Ako niste 100% zadovoljni, jednostavno vratite praznu kutiju proizvoda na povratnu adresu i novac će vam biti vraćen bez postavljanja pitanja. Kupiti ProEngine Ultra s 50% popusta*na službenoj web stranici

Cijena za ProEngine Ultra

Prethodna cijena na službenim stranicama je 445 kn. Sada Pro Engine Ultra oplemenjivač goriva košta samo 287 kn.  Tu je 100% isporuka jamstva nakon kupnje u roku od 7 dana od dana kupnje.

proengine-ultra-hr-4 (1)

Mišljenja Pro Engine Ultra forum

Michael Royer, Maubeuge

Novac potrošen na popravak motora gotovo je premašio svoju vrijednost. Zahvaljujući ovom proizvodu  smanjio sam uništavanje motora za 7 godina u 2 mjeseca i dobio sam očekivani uspjeh.

proengine-ultra-hr1

Antoine Meunier, Bondy

Bio sam inspiriran kolegom. Poput njega, htio sam isprobati proizvod. Primijetio sam sljedeće učinke: manje glasan motor, lakši start, povećani okretni moment i ubrzanje pri svakoj brzini! Sve se to dogodilo tjedan dana nakon izlijevanja pripravka u spremnik automobila.

proengine-ultra-hr2

Zaključak

To može biti najučinkovitija metoda za regeneraciju i zaštitu motora ikada stvoren. Osim toga, nakon što je testiran od strane tima znanstvenika i certificiran od NCBI (Američki nacionalni centar za biotehničke informacije), ProEngine Ultra oplemenjivač goriva je također testiran od strane mnogih drugih vozača. Kupiti ProEngine Ultra s 50% popusta*na službenoj web stranici

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: