ProEngine Ultra pareri pret

ProEngine Ultra pareri pret
5 (100%) 1 vote

Oricare ar fi modelul vehiculului sau automobilului pe care îl cumperi, vei ajunge la momentul în care motorul va ceda. Acest lucru poate fi datorat defecțiunii, funcționării defectuase sau altor probleme mecanice. Grija pentru mașina ta nu trebuie să se termine la calitatea combustibililor și uleiurilor. Condusul econom și îngrijirea regulată nu te vor ajuta. Dacă vrei să îți ții motorul mașinii în condiții bune pentru ani și să reduci consumul de motorină, folosește această armă științifică împotriva frecării, coroziunii și problemelor motorului.

Grijile profunde pentru motorul mașinii tale nu trebuie să fie limitate la calitatea combustibililor și uleiurilor. Condusul econom și îngrijirea regulată nu te vor ajuta de asemenea. Dacă vrei să îți ții motorul mașinii în condiții perfecte pentru ani și să reduci consumul de motorină, folosește această armă științifică împotriva frecării, coroziunii și problemelor care afectează motorul. Acestea pot fi provocate de combustibil și componente de proastă calitate. Cum putem să prevenim rapid acestea? Merită să ne gândim la cumpărarea combustibilului în plus care este ușor de folosit și care merge direct la motor fără dezasamblare? ProEngine Ultra este soluția. Combustibil acesta este o formulă inovativă care permite eliminarea acumulării de pământ și umezează în motor, pentru ca acesta să se întoarcă la performanța inițială și să reduci consumul de combustibil.

Ce este ProEngine Ultra?

Este o formulă inovativă de ulei pentru motor care permite eliminarea rezidurilor de pământ și umezeală din motor, acesta întorcându-se la performanța și la consumul inițial. Moleculele inovative Engine Oil sunt făcute conform unei rețete secrete și unui mecanism de producere realizat de ingineri, chimiști și tehnicieni. Acesta este motivul pentru care uleiul nu este slab.

Din momentul în care plătești pentru un ulei care imbunătățește combustibilul din mașina ta, motorul va fi automat regenerat. Durabilitatea și puterea părților metalice vor fi de până la 5 ori mai mari. Nu va trebui să te gândești constant la metode prin care să protejezi motorul. Nu vei mai auzi zgomote, deci probabil vei uita de problemele pe care le-a avut motorul. Cumpara ProEngine Ultra cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Metoda de acțiune a Pro Engine Ultra?

Combustibilul adițional a fost creat pe baza moleculelor de GP (ex. ulei magnetizant) care se lipesc de suprafața metalelor, lubrifiind mai bine. În acest fel, motorul nu va avea piese care să cedeze rapid. Moleculele uleiului nu cauzează blocaje ale filtrelor și canalelor și sunt mai mici și pătrund mai ușor în filtru prin pori. Combustibilul ajunge în zonele inaccesibile, deci dezmembrarea nu este necesară. Nu doar că economisești bani, dar vei preveni vizite la mecanic.

Metoda de folosire este simplă și presupune următorii pași.

O să primești un pachet de 1500 mg, împreună cu spray-ul mic. Trebuie adăugat la rezervor imediat după pornirea motorului. Trebuie folosit la fiecare 10 km. Poate fi utilizat pentru diesel și pentru motoare pe petrol.

 • Oprește motorul.
 • Utilizează spray-ul mic și adaugă la rezervor.
 • Adaugă la aceasta apx 25-30 de litri de combustibil.
 • Repetă procesul la fiecare 10 km.

Precauțiile sunt următoarele.

Ține uleiul într-un loc inaccesibil pentru copii. Nu lăsa expus la soare pe perioade îndelungate. Păstrează la temperaturi mai mici de 40 de grade. Când este folosit, obții următoarele.

 • Regenerează motorul la folosire normală într-o lună
 • Reduce frecarea motorului pe sufrafețe metalice cu până la 99.89%
 • Reduce consumul de combustibil cu până la 17%
 • Reduce consumul de ulei cu până la 19.2%
 • Reduce fumul degajat cu până la 97.50%
 • Crește eficiența motorului cu până la 67.84%
 • Reduce zgomotul și eficiența motorului chiar și după 50 km
 • Egalizează presiunea din cilindre după 100 km
 • Facilitează pornirea fără încălzire a motorului
 • Protejează sistemul de combustibil
 • Protejează motorul de folosire și îi crește durabilitatea

După câteva zile, puterea motorului mașinii tale va începe să crească deodată. Va fi așa până la a treia săptămână. Puterea motorului se va stabiliza după 100 km și acesta va fi cu 80% mai puternic. Costurile vor fi reduse deoarece consumul de combustibil va scădea.

Ingredientele ProEngine Ultra

Baza uleiului este un amestec de uleiuri minerale rafinate, apx 95%. Mai puțin de 5% aditivi. A fost creat pe baza moleculelor de GP (ex. ulei magnetizant) care se lipesc de suprafața metalelor, lubrifiind mai bine. În acest fel, motorul nu va avea piese care să cedeze rapid. Moleculele uleiului nu cauzează blocaje ale filtrelor și canalelor.

Particulele sunt mai mici și pătrund mai ușor în filtru prin pori. Combustibilul ajunge în zonele inaccesibile, deci dezmembrarea nu este necesară. Nu doar că economisești bani, dar vei preveni vizite la mecanic.

De unde poti cumpara Pro Engine Ultra in Romania

PoțI cumpăra ProEngine Ultra aditiv pentru combustibil de pe site-ul oficial al producătorului. Procedura achiziționării este completarea unui formular. Clientul oferă locația, numele și numărul de telefon și este contactat telefonic, livrarea făcându-se prin curier.

Pasă pe “Adaugă în coș” și completează formularul de pe pagina următoare. Pro Engine Ultra pentru combustibil va fi în mâinile tale în 2-3 zile. Apoi, este decizia dumneavostră. Dacă nu sunteți 100% satisfăcut, doar returnați ambalajul gol al produsului la adresa de returnare. Ca răspuns, noi vă vom da banii înapoi – fără alte întrebări.

Preț ProEngine Ultra

Prețul anterior era de 297 de lei, dar acum ProEngine Ultra aditiv pentru combustibil este doar 157 lei. Este ieftin pentru a încuraja cumpărarea înainte de a fi epuizat stocul. Este livrare 100% gratuită, în maximum 7 zile după comandă. Cumpara ProEngine Ultra cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Pareri Pro Engine Ultra Forum

Michael Royer, Maubeuge

Îninte să folosesc acest produs, sufeream de pierderi mari. Banii pe care i-am dat pe repararea motorului i-au depășit valoarea. Datorită acestui produs, am reduc distrugerea motorului din 7 ani în 2 luni și am căpătat succesul pe care-l așteptam.

Antoine Meunier, Bondy

Am fost inspirat de un coleg. Ca el, am vrut să încerc Pro Engine Ultra aditiv pentru combustibil. Am observat următoarele efecte – mai puțin zgomot provocat de motor, pornire mai fină, accelerare mai bună a orice viteză! Toate acestea s-au întâmplat după doar o săptămână după ce l-am folosit.

Concluzia despre ProEngine Ultra

Aceasta poate fi cea mai eficientă metodă pentru regenerarea și protejarea motorului. În plus, este testat de o echipă de oameni de știință și certificat de NCBI (Centrul Național American pentru Informații Biotehniologice), ProEngine Ultra a fost testat pe mulți alți șoferi. Cumpara ProEngine Ultra cu 50% reducere*pe site-ul oficial

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: