ProEngine Ultra vélemények ára

ProEngine Ultra vélemények ára
5 (100%) 1 vote

Nem számít milyen járműmodellt vagy autót vásárol el fogja érni a pillanatot, amikor a jármű motorja kudarcot vall. Ez lehet az elhasználódás, hibás működés vagy más mechanikai kár miatt. Az autó motorjáról való gondoskodás nem csak az üzemanyag és az olaj minőségére korlátozódik. A gazdaságos vezetés és rendszeres karbantartás sem segít. Ha az autójának a motorjának az állapotát évekig tökéletes állapotban akarja tartani és csökkenteni akarja a fogyasztást azzal a tudományos fegyverrel, ami szembeszáll a súrlódással, rozsdásodással és a romló motorral.

Az igazi aggodalom az autójának a motorja iránt nem csak az üzemanyag és a motor olaj minőségére kellene, hogy korlátozódjon. A gazdaságos vezetés és rendszeres karbantartás sem segít. Ha az autójának a motorját évekig tökéletes állapotban akarja tartani és le akarja csökkenteni az üzemanyag fogyasztást, nyúljon a tudományos döntés felé a súrlódás, rozsda és az olyan kár ellen, amely a motort érte. Lehet az alacsony minőségű üzemanyag vagy motoralkatrészek hatása is. Hogyan tudjuk meggátolni a gyors változásokat? Érdemes meggondolni, hogy olyan plussz üzemanyagot vásárol, amelyet könnyű használni és közvetlenül a motorba juttatni anélkül, hogy szétszerelné a ProEngine Ultrát egy megoldás erre. Az üzemanyag dúsítás egy korszakalkotó formula, amely lehetővé teszi a felhalmozódott kosz és nedvesség eltávolítását a motorból, a motor visszatér az eredeti teljesítményéhez és csökkenti az üzemanyagfogyasztást.

Mi az a ProEngine Ultra?

Ez egy korszakalkotó motorolaj formulára utal, amely lehetővé teszi a felhalmozódott kosz és nedvesség eltávolítását a motorból, a motor visszatér az eredeti teljesítményéhez és csökkenti az üzemanyagfogyasztást. Az újszerű dúsító Motor Olaj molekulákat egy titkos recept alaján készítik illetve egy mechanikus folyamattal egy csoport mérnök, kémikus és technikus. Ezért nem alacsony az olaj ára.

Attól a pillanattól, hogy kifizeti azt az új formulát, amely dúsítja a kocsi tankjának üzemanyagát, a motor automatikusan regenerálódni fog. A fém részek tartóssága és ereje megsokszorozódik akár 5-szörösére. Nem kell folyamatosan gondolkodnia azon, hogy hogyan védje meg a motort. Nem fog zajt vagy recsegést hallana így valószínüleg el is felejti, hogy a motorja nemrég még nem volt nagyon jó állapotban. Vasarlas Pro Engine Ultra 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

A Pro Engine Ultra működése

Az adalék üzemanyagot a GP molekulák alapján tevezték (például mágnesező olaj, míg a kis részecskék a fém felületekhez ragadnak, jobb kenést biztosítva. Így a motor összetevők nem robbannak le túl gyorsan. A motor olaj molekulái nem okozzák a szűrők eltömődését és bevezetik a Plateaus olajat, amik kisebbek és könnyebben behatolnak a szűrő pórusaiba. Eléri az megközelíthetetlenség területeit a motornak így nem kell leválasztanunk. Nem csak pénzt takarít meg, hanem jármű alkatrészeket is, hogy meggátolja a szerelőlátogatást.

A hisználat módja a motor olajnak egyszerű és a következő fázisokat foglalja magában:

Megkapja az 1500 mg-os dúsító csomagot a kis sprével együtt. Az üzemanyag tankba kell hozzá adni közvetlenül az idítás előtt. Minden 10 km vezetés után kell használni. Lehet használni dízel motorokban és benzin motorokban.

 • Kapcsolja ki a motort.
 • A spré használatával adja az üzemanyaghoz.
 • Adjon ehhez körülbelül 25-30 liter üzemanyagot,
 • 10 km vezetés után ismételje meg a folyamatot.

A hatékony használathoz a következő óvintézkedéseket tegye:

A motor olajat olyan helyen tartsa ahol gyermekek nem érhetik. Ne hagyja hosszú ideig napon. A Pro Engine Ultra üzemanyag adalék helyes tárolása kevesebb mint 40 fokos hőmérsékletet igényel. Amikor használják a motorolaj a következőket valósítja meg:

 • Regenerálja a motort rendes működés közben – 1 hónap alatt
 • Csökkenti a súrlódást és a motor fém felületeinek az elhasználódását – 99.89%-tól
 • Csökkenti az üzemanyagfogyasztást – akár 17%
 • Csökkenti az olajfogyasztást – akár 19.2%
 • Csökkenti a füstöt 97.50%-al
 • Növeli a motor hatékonyságot – 67.84%-tól
 • 50 km után csökkenti a zajt és növeli a motor működést
 • Kiegyenlíti a sűrítési nyomást a hengerekben – 100 km után
 • Segíti a hideg indítást
 • Védi az üzemanyag rendszert
 • Megvédi a motort az elhasználódástól és meghosszabítja az életét

Néhány nap után az autójának a motorjának az ereje hirtelen nőni kezd. Így fog menni minden nap a harmadik hétig. Ez az erőszint kb 100 kilóméter után stabilizálódni fog és a motorja valószínüleg 80%-al erőteljesebb lesz mint ma. Ugyanakkor a működési költségek csökkennek, mert az üzemanyagrendszer kevesebb üzemanyagot és motorolajat nyel el.

A ProEngine Ultra összetevői

Ennek az olajkeveréknek az alapja a nagymértékben finomított ásványi olaj, körülbelül 95%. Kevesebb mint 5% adalékanyagot tartalmaz. A GP molekulák alapján tevezték (például mágnesező olaj, míg a kis részecskék a fém felületekhez ragadnak, jobb kenést biztosítva. Így a motor összetevők nem robbannak le túl gyorsan. A motor olaj molekulái nem okozzák a szűrők eltömődését és bevezetik a

Plateaus olajat, amik kisebbek és könnyebben behatolnak a szűrő pórusaiba. Eléri az megközelíthetetlenség területeit a motornak így nem kell leválasztanunk. Nem csak pénzt takarít meg, hanem jármű alkatrészeket is, hogy meggátolja a szerelőlátogatást.

Hol Kapható Pro Engine Ultra terméket Magyarországon?

Megrendelheti és megvásárolhatja a terméket a termék weboldalán. A hivatalos weboldalon a vásárlás folyamata, hogy kitölt egy megrendelőlapot. Az ügyfél megadja a helyét, a nevét és a mobil telefonszámát. Az ügyféllel telefonszámon veszik fel a kapcsolatot és a szállítás futárral történik.

Kattintson a “hozzáadás kosárhoz”-ra és töltse ki a formanyomtatványt a következő oldalon. A ProEngine Ultra az üzemanyag javítása érdekében a markában lesz 2-3 nappal ezután. Aztán ítélkezik. Ha nem 100%-ig elégedett, egyszerűen küldje vissza az üres csomagolást a feladónak és visszakapja a pénzét – kérdések feltevése nélkül. Vasarlas Pro Engine Ultra 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

A ProEngine Ultra ára

A hivatalos oldalon a régi ár 23700 Ft volt. Most a termék csak 14500 Ft. Olcsó, tehát sejessen, hogy megvegye az enét, mielőtt a készlet kimerül. 100%-os szállítási garancia van a vásárlás utáni 7 napon belül a vásárlás napjától számítva.

Vélemények Pro Engine Ultra vélemény

Michael Royer, Maubeuge

A ProEngine Ultra üzemanyag adalék előtt a vereség vereségét szenvedtem. A motorjavításra költött pénz majdnem több volt mint a motor ára. Hála ennek a licitálónak 7 évvel csökkentettem a motor pusztulását két hónap alatt és megkaptam a sikert amire számítottam.

Antoine Meunier, Bondy

Egy kollégám inspirált. Hozzá hasonlóan ki akartam próbálni a Pro Engine Ultrát az üzemanyag javítása érdekében. A következő hatásokat figyeltem meg: kevésbé zajos motor, könnyeb indulás, növekedett nyomaték és gyorsulás minden sebességnél. Mindez egy héttel azután történt, hogy beleöntöttem a készítményt a kocsi tankjába.

Összegés

Ez lehet a leghatékonyabb regenerációs és védelmi módszer amit motornak valaha létrehoztak. Ezen felül tudósok csapata tesztelte és az NCBI hitelesítette (Amerikai Nemzeti Biotechológiai Információs Központ), illetve sok más vezető is tesztelte. Vasarlas Pro Engine Ultra 50% kedvezmennyel*a hivatalos honlapon

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: