Psorilax Ulasan | Harga di Malaysia

Psorilax Ulasan | Harga di Malaysia
5 (100%) 1 vote

psorilax-my-3-minPsoriasis adalah penyakit di mana sel-sel kulit membiak pada kadar 10 kali lebih cepat daripada biasa. Apabila sel-sel yang tersebut sampai ke permukaan kulit dan mati, jumlahnya menyebabkan kulit tersebut timbul, menjadi merah, bertompok atau bersisik. Komplikasi ini membuatkan permukaan yang timbul dilitupi dengan sisik berwarna putih.

Psoriasis biasanya berlaku pada siku, kulit kepala, lutut, dan tapak kaki dan kulit kepala. Ia menyebabkan kulit kering dan hilang kelembapan. Masalah lain yang mungkin muncul akibat daripada penyakit ini termasuk: Dermatophytosis (Ringworm), Penyakit kuku kaki, Fungus pada kulit dan kuku kaki, Colorful Lichen, Keradangan folikel, Trichophyton (Mycosis), Fungal Sepsis, Ekzema , Herpes dan jerawat.

Penyakit ini membuatkan ramai pesakit mencari jalan untuk merawat masalah ini. Terdapat juga pesakit yang terpaksa melakukan pembedahan atau mendapatkan rawatan kulit bagi merawat penyakit ini. Hal ini tidak sepatutnya memberi tekanan kepada anda kerana kemajuan dan inovasi perubatan moden telah berjaya menghasilkan ubat bagi penyakit ini. Ubat yang akan membantu merawat penyakit ini dipanggil krim Psorilax daripada psoriasis.

Apa itu Psorilax

Diperbuat daripada bahan semulajadi, krim Psorilax adalah krim yang mengandungi formula untuk merawat dan menyembuhkan Psoriasis. Ia adalah krim tropika bagi penjagaan kulit yang membantu menghilangkan serta memerangi gejala dan sakit yang disebabkan oleh Psoriasis. Produk ini datang dalam bentuk krim dan digunakan pada bahagian luar tubuh melalui kaedah sapuan. Beli Psorilax dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Kaedah Tindakan Psorilax

Produk ini datang dalam bentuk krim. Ia digunakan dengan kaedah sapuan pada bahagian luaran kawasan yang terjejas. Proses penggunaan produk:

 • Pertama, bersihkan dan cuci kawasan yang terjejas untuk memastikan ia kemas.
 • Kedua, ambil sedikit krim dan sapukannya pada kawasan yang terjejas.
 • Urut dan biarkan selama 15 minit untuk diserap sepenuhnya.
 • Lakukan prosedur ini dua kali sehari untuk mendapatkan hasil yang lebih baik.

Penggunaan produk ini menjamin keputusan 100%. Produk ini telah diuji dan terbukti selamat untuk digunakan. Produk ini juga mengikuti piawaian antarabangsa yang diiktiraf seperti ISO 9001. Ianya tidak menyebabkan alahan dan selamat untuk digunakan pada badan anda.

Mengikut statistik, Psoriasis dan jerawat menjejaskan 4% daripada penduduk dunia, kebanyakannya di bawah umur 20. Pakar perubatan telah mencadangkan penggunaan produk kerana kuasa luar biasa untuk menyembuhkan Psoriasis. Penggunaan produk ini menghasilkan keputusan berikut dalam proses untuk menyembuhkan Psoriasis:

 • Ia melembutkan sisik kulit dan menyingkirkan kulit mati dengan cepat
 • Ia menghalang sel pada permukaan kulit daripada terus membahagi.
 • Ia mengurangkan dermatitis dan kudis, menyejukkan kulit, menghilangkan rasa kulit “ditarik”
 • Menormalkan peredaran darah dalam lapisan kulit.
 • Ia membasmi luka, menghalang jangkitan penyakit lain semasa menyikat.
 • Memelihara kulit dengan vitamin dan mineral penting.

Penggunaan krim ini mempunyai kelebihannya yang tersendiri. Ianya termasuk; Rawatan yang selamat sepenuhnya, semulajadi, tanpa hormon yang membantu semua orang. Pengguna krim ini tidak memerlukan diet khas, mengurangkan rintangan kulit dan tiada kesan sampingan, Ianya disarankan oleh Persatuan Dermatologi Sedunia sebagai kaedah utama dalam merawat Psoriasis dan ianya berbau wangi.

psorilax-my--min

Bahan-bahan Psorilax daripada psoriasis

 • Lilin Candelilla. Candelilla Lilin diperoleh daripada tumbuhan Euphorbia cerifera yang tumbuh di Utara Tengah Mexico dan kawasan Texas Big Bend. Komponen semula jadi ini mempunyai anti-radang, mencegah proses jangkitan, mengurangkan kesakitan, bengkak, berdarah, menggelupas dan kegatalan.
 • Shea Butter. Shea Butter adalah sumber yang kaya dengan antioksida, mengandungi quercetin, epicatechin gallate, gallocatechin, epigallocatechin, serta asid lemak yang penting untuk memulihkan semula kulit (stearic dan linoleic). Shea Butter mempunyai anti-mikroba. Ianya melindungi kulit, menjadikan kulit yang nipis kembali tebal, serta mencegah jangkitan daripada persekitaran.
 • Whey protein. Whey protein adalah protein lengkap yang mengandungi kesemua 9 amino asid yang diperlukan untuk pembaharuan sel.
 • Panthenol. Panthenol adalah pelembap yang baik kerana keupayaannya untuk menarik dan mengekalkan kelembapan. Ia bertindak sebagai pelincir untuk permukaan kulit dan menjadikan kulit lebih lembut dan licin.
 • Oilseed Rape. Oilseed Rape mempercepatkan proses pembaharuan sel. Membantu melembapkan, melembutkan, menyuburkan dan menjana semula kulit.

Beli Psorilax di Malaysia

Pembelian produk ini boleh dilakukan di laman web. Prosedur pembelian di laman web adalah dengan pengisian borang pesanan oleh pelanggan. Pelanggan seterusnya memberikan alamat, nama dan nombor telefon bimbit mereka. Pelanggan kemudian akan dihubungi melalui telefon dan penghantaran akan dibuat melalui kurier. Beli Psorilax dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Harga Psorilax di Malaysia

Harga asalnya ialah RM358. Harga selepas diskaun 50% hanya RM179!

Segera dapatkan produk ini sebelum stok habis. Pastikan anda membelinya di laman web rasminya untuk mengelakkan produk palsu. Anda akan menerima produk ini 4-7 hari selepas pesanan. Bayaran dibuat semasa penghantaran!

psorilax-my-1-min

Psorilax Ulasan

World, 25 tahun

Krim ini sangat hebat! Ianya membantu saya dan isteri saya membuang dermatitis. Isteri saya menderita daripada kegatalan yang sangat kuat pada tangannya dan tiada apa yang membantu. 3 hari selepas dia menggunakan krim, gatal-gatal tersebut hilang. Saya juga turut merasakan perubahan yang ketara daripada rawatan tersebut.

psorilax-my-4-min

Risa, 30 tahun

Saya amat sukakannya. Psoriasis telah wujud lama di dalam hidup saya, hampir sejak zaman kanak-kanak dan selama bertahun-tahun, saya telah mencuba segala-galanya untuk kegunaan luaran dan dalaman.

psorilax-my-5-min

Psorilax Kesimpulan

Hilangkan penyakit yang mengganggu anda. Produk ini dijamin berkesan dan disyorkan untuk anda. Produk ini berjaya membantu ramai orang dan anda tidak terkecuali. Anda tidak akan menyesal dengan pilihan anda. Beli Psorilax dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: