Titan gel Mnenje cena

Titan gel Mnenje cena
5 (100%) 1 vote

titan-gel-1-235x300Majhen penis je bil glavni problem večine moških po svetu. Vodil je do težav med spolnim odnosom, saj moški niso mogli zadovoljiti žensk. Povprečna dolžina penisa naj bi bila 16,5 cm in imeti kaj manjšega je že velik problem. Prav tako bi moški morali ejakulirati v povprečju po 2-3 minutah po vstopu v žensko vagino. Majhen penis vam bo onemogočil doseganje teh številk. Majhni penisi so vodili do nezadovoljivega spolnega odnosa in to je mnoge ženske pripravilo do igranja orgazmov, samo da bi naredile vtis na moške. To ni zdrav seks.

Kaj je dodatek Titan Gel?

Titan Gel za potenco se nanaša na naravno gel, ki vpliva na povečanje penisa pri moških do 3,5 cm v obdobju krajšem od 14 dni. Gel pomaga moškim izboljšati njihov libido v postelji in željo po seksu. Pomaga tudi povečati diameter moških genitalij do željene velikosti.

Gel tudi pomaga povečati mišice moškega penisa s širjenjem in povečanjem krvnih žil in kapilar. To zagotovi primerno cirkulacijo krvi za zagotovitev efektivne absorbcije sestavin kreme in tako povečanje penisa. Kupi Titan gel z 50% popustom*na uradni spletni strani

Način delovanja Titan Gel

Substanca je Gel, mazilo ali gel. Nanaša se z rokami z vtiranjem in vmasiranjem gela na čist penis. Med nanosom mora biti penis v erekciji. Za boljše rezultate se gel nanaša na penis pol ure pred spolnim odnosom. To daje dodatno stimulacijo penisu za povečanje, v dolžini in obsegu.

Gel vsebuje posebne encime, ki so del glavne aktivnosti stimulacije rasti tkiv penisa. Encimi povzročijo, da se notranjost in stene penisa povečajo in razširijo.

Gel je bila testirana in dokazana kot varna za uporabo. Nima efekta na druge telesne organe. Reproduktivni sistem je prav tako zaščiten in nanj nima vpliva. Mnoge filmske zvezde, ki so zanesljiv vir, so uporabljale kremo in ji dale pozitivna priporočila. Gre za resničen način povečanje vašega penisa. Ne potrebujete operacije ali uteži za povečanje.

Z redno uporabo gela v obdobju 1-3 mesecev, boste opazili izboljšave v svojem spolnem življenju, kot so:

 • Velikost penisa se bo povečala: penis bo daljši in širši,
 • povečana bo nabreklost in moč penisa,
 • erekcija in obnovitev po vsakem odnosu se bo izboljšala,
 • odkrili boste večje in daljše ejakulacije
 • izboljšan bo pretok krvi v genitalijah
 • večja samozavest in kemija med partnerjema bo izboljšala seksualno zadovoljitev na obeh straneh,
 • moški bo imel daljše in zanesljivejše erekcije
 • orgazem obeh bo izboljšan

titan-gel-sl

Sestavine Titan Gel

Titan Gel za potenco je narejena s kombiniranjem vseh naravnih ekstraktov in sestavin za izdelavo formule, ki pomaga pri povečanju penisa. Sestavine vključujejo:

 • Gel je sestavljena tudi iz guarane. Glavna sestavina guarane deluje kot stimulant. Semena guaraninega ekstrakta vsebujejo sestavine, ki so lahko kristalizirane, imenovane guaranin. To sestavina daje guaraninim semenom funkcijo potencialnih antidepresivov.
 • Sestavina magnezija: magnezij je glavna sestavina, ki je potrebna za čez 300 biokemičnih procesov v človeškem telesu. Primeri so proizvodnja spolnih hormonov, npr. endrogena in estrogena. Proizvaja tudi nevrotransmitorje, ki prilagajajo spolno slo in kontrolo epinefrina in dopamina.
 • Gel ima L-arginin: L-arginin je glavna sestavina, ki pripomore k odstranjevanju aminokislin, ki jih telo proizvaja za nitrov oksid, ki je odgovoren za povečanje in podaljšanje krvnih žil in pojača cirkulacijo krvi skozi žile. Pripomore tudi k erekciji in moškemu orgazmu.
 • Gel vsebuje tudi glicin: ta element deluje za povečanje nitrovega oksida v telesu. To poveča dejavnost encimov sinteze. Encimi proizvajajo nitrov oksid. Glicin deluje tako, da poveča spolno slo, izboljša ejakulacijo in omogoča dolgotrajne erekcije.
 • Korenina mace, ki jo vsebuje, ima visoko vsebnost vitaminov, maščobnih kislin in mineralov, ki olajšajo delovanje telesa. Pomaga pri stimulaciji, izboljšuje plodnost in veča fizično moč. Spodbuja tudi moški libido.
 • Sestavina je tudi Tribulus Terrestris, ki deluje kot stimulator. Prav tako povečuje proizvodnjo testosterona, ki spodbuja libido.

Zakaj kupiti Titan Gel v Sloveniji?

Posameznik ga lahko naroči preko spleta na uradni spletni strani. Postopek stranka izvede preko interneta, stranka je kontaktirana preko e-pošte ali telefona. Izdelek je poslan na željeno lokacijo po strankini potrditvi in plačilu.

Prednost naročila preko spleta je v tem, da je gre za pravi produkt in v 100% povračilu, če bi šlo za napačen izdelek. Kremo se lahko kupi tudi pri spletnih trgovcih, kot je Amazon.com Kupi Titan gel z 50% popustom*na uradni spletni strani

Cena Titan Gel

Cena variira glede na trgovca in želje stranke. Na spletni strani Titan Gel za potenco stane 24 €. Še ena prednost je, da je poštnina brezplačna in že vključuje 50% popust s cene osnovnih 48 €. Cena je med 8€ in 53€ glede na količino in preference.

titan-gel_sl

 Titan Gel Mnenje

Pavel

Imel sem številne težave pred uporabo pred tremi meseci. Ko sem gel uporabil, sem imel daljšo erekcijo in 11 cm dolg penis. Ta izdelek mi je zelo pomagal rešiti težave. Všeč mi je velikost. Ni slabo.

titan-gel_mnenje

Janez

Bi vam izdelek priporočil? Da! Zaradi pozitivnih učinkov. Erekcija je veliko hitrejša in penis je vedno trši. Čudovito mi pomaga v postelji.

titan-gel-mnenje

Zaključek

Ste moški in imate težave s pridobivanjem ogromnega penisa, ki si ga ženske vedno želijo. Ne iščite drugih metod, saj je Titan Gel najboljša možnost za vas. Rešil bo vse vaše težave in postali boste pošast v postelji. Zaupajte mi. Kupi Titan gel z 50% popustom*na uradni spletni strani

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: