Titan gel

Titan gel
5 (100%) 1 vote

Imati mali penis je oduvek bio ogroman problem muškarcima širom sveta. To odvelo do problema da tokom seksa muškarci nisu sposobni da zadovolje ženu. Prosečna dužina penisa bi trebalo da bude oko 16.5cm i sve ispod toga je velika nevolja. Takođe, prosečan muškarac bi trebalo da ejakulira nakon prosečnih 2-3 minuta nakon ulaska u vaginu žene. Imati mali penis Vas može unazaditi od postizanja ovih brojki. Mali kurčevi vode do nezadovoljavajućeg seksa, i zbog ovoga mnoge žene lažiraju svoje orgazme da bi impresionirale muškarce. Ovo nije zdrav seks.

Šta je Titan gel?

Titan-gel-rsTitan gel se sastoji od potpuno prirodne kreme ili gela koji deluje kao pojačanje kako bi povećao veličinu penisa kod muškaraca i do 3.5 cm u periodu od manje od 14 dana. Krema ima pojačivač koji pomaže muškarcima da poboljšaju svoj libido u krevetu za satisfakciju u seksu. Takođe pomaže da se poveća obim muških genitalija do željene veličine.

Krema pomaže tako što poveća mišiće na penisu muškarca širenjem i povećavanjem broja broja krvnih sudova i kapilara. Ovo omogućava dobru cirkulaciju krvi i osigurava apsorpciju sastojaka iz kreme, tako povećavajući veličinu penisa.

Kupi Titan gel sa 50% popusta
*na zvaničnoj stranici

Akcioni Metod Titan gela

Prvo, supstanca je krema, mast ili kompozicija gela. Primenjuje se korišćenjem ruku i razmazivanjem, masiranjem i traljanjem na čist penis. Tokom aplikacije, penis treba da bude u erekciji. Da bi dobili optimalne rezultate, gel se maže na penis pola sata pre seksa. Ovo daje dodatnu stimulaciju penisu da raste u dužinu i širinu.

Krema ima posebne enzime koji su deo glavne aktivnosti stimulacije rasta penisnog tkiva. Enzimi povećavaju komore i zidove penisa u dužinu i širinu.

Krema je testirana i nadjeno je da je bezbedna za upotrebu. Nema uticaja na ostale organe u telu. Reproduktivni sistem je takodje zaštićen i nema uticaja na njega.  Mnoge filmske zvezde, iz pouzdanih izvora, su koristili kremu i daju pozitivne preporuke. To je pravi način da povećate veličinu Vašeg penisa. Ne treba Vam operacija ili tegovi za povećanje penisa.

Nakon korišćenja gela konstantno tokom perioda od 1-3 meseca, prepoznaćete poboljšanje u Vašem seksualnom životu kao što su:

  • Veličina penisa će se povećati i imaćete veći i duži penis
  • Povećava čvrstoću i snagu penisa
  • Trajanje erekcije je povećano, a vreme pauze izmedju odnosa smanjeno
  • Otkrićete veće i impresivnije ejakulacije
  • Povećava stepen krvi i cirkulacije u genitalijama.
  • Povećava samopouzdanje i hemiju izmedju partnera, tako poboljšavajući seksualno zadovoljstvo na oba kraja.
  • Erekcije muškarca će biti duže i pouzdanije
  • Povećava period orgazma na obe strane

 rs-Titan-gel

Sastav Tital gela

Krema je napravljena kombinovanjem svih prirodnih ekstrakata i sastojaka da bi se stvorila formula koja pomaže u povećanju penisa. Komponente uključuju:

Krema se takođe sastoji od Guarane. Glavna funkcija Guarane je da radi kao stimulans. Seme ekstrakta guarane sadrži jedinjenja koja se kristalizovana zovu guaranin. Ova komponenta čini da seme guarane deluje kao jak antidepresiv.

Sastojci magnezijuma. Magnezijum je glavni sastojak koji je potreban za preko 300 biohemijskih procesa u ljudskom telu. Primer je stvaranje seksualnog hormona, tj. Androgena i estrogena. Takodje stvara neurotransmitere koji podešavaju seksualnu želju i kontrolu, tj. Epinefrin i dopamin.

Krema sadrži L-Arginin. L-Arginin je velika komponenta koja pomaže u uklanjanju amino kiselina koje telo koristi da stvori Natrijum Oksid koji je odgovoran za širenje i produžavanje krvnih sudova i pojačava cirkulaciju krvi kroz sudove. Takodje čini da pojača erekciju i orgazme kod muškaraca.

Krema takodje ima Maca koren koji ima veliku količinu vitamina, masnih kiselina i minerala koji omogućavaju funkcionisanje tela. Pomaže u stimulaciji, promociji plodnosti i fizičke moći. Takodje, povećava libido kod muškarca. Kupi Titan gel sa 50% popusta
*na zvaničnoj stranici

Takodje ima i Tribulus Terrestris, koji  je stimulator. Takodje, povećava testosteron koji je inicijator libida.

Gde kupiti Titan gel u Srbiji

Osoba može poručiti proizvod onlajn da kupi proizvod sa oficijelnog vebsajta. Procedura uključuje porudžbinu onlajn od strane kupca, zatim kupca kontaktiraju putem e-maila ili telefona. Zatim se proizvod šalje na željenu lokaciju. Nakon potvrdjivanja od strane kupca i autentikacije, vrši se plaćanje.

Prednost kupovine preko interneta je da je proizvod validan i 100% povraćaj novca sledi ako stigne pogrešan proizvod. Krema takodje može biti kupljena preko onlajn prodavaca kao što je Amazon.com

Cena Titan gela

Cena se rangira prema prodavcu i preferencama mušterije. Na vebsajtu proizvoda, košta 2211rsd. Još jedna prednost je da je poštarina besplatna, i već je napravljen popust od 50% kako bi se smanjila originalna cena od 4422rsd.

Titan gel Recenzije

Paolo

Iskusio sam komplikacije pre korišćenja proizvoda pre 3 meseca. Nakon korišćenjam imao sam dužu erekciju i penis 11cm. Proizvod je bio od ogromne pomoći meni i mojim problemima. Svidja mi se veličina. Nije loša.

Titan-gel-Recenzije

John

Da li bih Vam preporučio ovaj proizvod? Da!! Ovo je zbog pozitivnog efekta. Brzina erekcije je mnogo brža i penis je mnogo tvrdji. Mnogo pomaže i čini me dobrim u krevetu.

Recenzije-Titan-gel

Zaključak

Vi ste muškarac i imate poteškoća da dobijete ogromni penis koji sve žene žele. Ne tražite druge metode, zato što je Titan gel najbolja opcija za Vas. Pomoći će Vam da rešite sve Vaše probleme i obećavamo da će te biti čudovište u krevetu. Verujte nam za ovo.

Kupi Titan gel sa 50% popusta
*na zvaničnoj stranici

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: