Titan gel vélemények ára

Titan gel vélemények ára
5 (100%) 1 vote

titan-gel-hu-minVilágszerte több férfi küzd a kisebb pénisszel járó kellemetlenségekkel. Ilyenkor nem ritka, hogy a szexnél a férfi egyszerűen képtelen a nő kielégítésére. Az átlagos péniszhossz 6,5 hüvelyk (16,5 cm), és ha ennél kisebb szerszámmal rendelkezünk, akkor nagy a probléma. Továbbá az átlagos férfi 2-3 perc után ejakulál a vaginába. A kis pénisz megakadályoz ezeknek az elérésében. Az alacsony pénisz végett sok nő játssza meg az orgazmust csak azért, hogy a férfi ne érezze rosszul magát. Ez nem egészséges szex.

Mi az a Titan gel?

A Titan gel egy olyan természetes összetevőkből készült krém, ami akár 3,5 cm-rel növeli a péniszt kevesebb, mint 14 nap alatt. A krém növeli a férfiak libidóját, ami elégedettebb szexhez vezet. Emellett a pénisz vastagságát is növeli.Továbbá a krém növeli a pénisz izmait azzal, hogy tágítja a vérereket, hajszálereket. Ez biztosítja a megfelelő vérkeringést, ami azt eredményezi, hogy a krémet megfelelően felszívja a pénisz. Vasarlas Titan gel 50% kedvezmennyel *a hivatalos honlapon

A Titan gel működése

Először is, ez egy gél alapú krém. Tiszta, merev péniszbe kell belemasszírozni. A legjobb eredmény érdekében szex előtt fél órával használjuk a krémet. Ez extra stimulációt ad a pénisznek, hogy hosszban és szélességben növekedjen.

A krém különleges enzimeket tartalmaz, amelyek stimulálják a pénisz szövetét. Az enzim kamrákat és falakat hoz létre, ezzel növelve a pénisz hosszát és vastagságát.

A krém klinikai tesztjei megállapították, hogy teljesen biztonságos. Nincs hatással más szervekre. A szaporodást sem befolyásolja. Több filmsztár használta a krémet, mindegyikük pozitív véleménnyel van róla. Ez egy valódi mód a pénisz növelésére. Nincs szükség műtétre vagy súlyokra.

A krém rendszeres 1-3 hónapi használata után olyan szexuális változásokat vehetünk észre, mint a:

 • A pénisz mérete növekszik, ezzel nagyobb és hosszabb péniszt eredményezve.
 • Növeli a merevedés méretét és erejét.
 • Az erekció majd leankadás könnyebbé válik.
 • Nagyobb és jobb ejakuláció.
 • A nemi szerv körüli vérkeringés növelése.
 • Növeli a szexuális partnerek közti magabiztosságot, ezáltal fejleszti a szexuális elégedettséget mindkét oldalt.
 • Hosszabb és biztosabb erekció.
 • Növeli mindkét oldalt az orgazmus idejét.

titan-gel-miniature-hu-min

A Titan gel összetevői

A krém természetes kivonatokat és összetevőket kever össze a pénisznövelő recepthez. Az összetevők:

 • A krém összetevői között szerepel a Guarana. A Guarana fő feladata a stimuláció. A guarana kivonat magjai olyan elemeket tartalmaznak, amelyek kristályosodásra képesek, ezeket guaraninnak hívjuk. Ennek a funkciónak hála a krém antidepresszánsként is hatékony.
 • Magnéziumot is tartalmaz. A magnézium egy fő elem, amely az emberi testnek több mint 300 biokémiai folyamatához szükséges. Ilyen folyamat például az olyan szex hormonok létrehozása, mint az androgén vagy az ösztrogén. Továbbá olyan neurotranszmittereket is előállít, amelyek befolyásolják a szexuális vágyat és az irányítást, pl. adrenalin és dopamin.
 • A krém továbbá l-arginint is tartalmaz. Az l-arginin egy fontos elem, amely az aminosavak eltávolításáért felelős, valamint a nitrogén-oxid előállításáért, ami a vérerek tágításáért, valamint a vérkeringés fejlesztéséért felelős. Ezek mellett fejleszti az erekciót és a férfiak orgazmusát.
 • A krém még glicint is tartalmaz. A glicin egy olyan elem, amely növeli a test nitrogén-oxid termelését. Növeli a nitrogén-oxid szintáz enzim hatékonyságát. Ez az enzim hozza létre a nitrogén-oxidot. A glicin növeli a szexuális vágyat, az ejakulációt, valamint az erekció időtartamát.
 • Maca gyökeret is tartalmaz, ami vitaminokban, zsírsavakban és ásványi anyagokban roppant gazdag, és elősegíti a test megfelelő működését. Segíti a stimulációt, termékenységet és a fizikai erőt. Emellett növeli a férfi libidóját.
 • Vasarlas Titan gel 50% kedvezmennyel *a hivatalos honlapon
 • Stimulátorként még királydinnyét is tartalmaz. Ez növeli a tesztoszteront, ami a libidó növelését eredményezi.

titan-gel-recenze-hu-min

Hol vásároljon Titan gel terméket Magyarországon

A terméket meg lehet rendelni a hivatalos weboldalról. A rendeléshez a vevő megadja az email címét, majd a vevővel kapcsolatba lépnek email-en vagy telefonon keresztül. Ezután a terméket kiszállítják a megjelölt helyre. A hitelesítés és a vevő megerősítése után kell fizetni.

A hivatalos weboldalról való rendelésnek az az előnye, hogy a termék valódi és 100%-os pénzvisszatérítést kínálnak hibás termék esetén. A krémet olyan online oldalakon is meg lehet venni, mint az Amazon.com.

A Titan gel ára

Az ár meglehetősen változó lehet. A termék weboldalán 10300 Ft. Másik előny az, hogy a szállítás ingyenes, az eredeti 20600 Ft-os ár pedig 50%-kal le van árazva.

Titan gel vélemények

Pál

Több zavartól szenvedtem 3 hónapja, mielőtt használtam volna a terméket. A használat után hosszabb erekcióm lett és 11 cm-re nőtt a péniszem. A termék rengeteget segített rajtam és a problémáimon. Imádom ezt a méretet. Nem rossz.

titan-gel-otziv 1-hu-min

János

Ajánlanám-e ezt a terméket? Igen!! Nagyon nagy pozitív hatással volt rám. Az erekció sokkal gyorsabb, a péniszem pedig keményebb. Sokat segít a hálószobai teljesítmény javításában.

titan-gel-otziv 2-hu-min

Befejezés

Egy olyan férfi vagy, aki nem rendelkezik azzal az óriási pénisszel, amelyért a nők epedeznek. Ne keress más megoldást, mert a Titan gel a legjobb megoldás. Segít minden probléma megoldásában és valódi szörnyeteggé tesz az ágyban. Hidd el, kipróbáltam.

Vasarlas Titan gel 50% kedvezmennyel *a hivatalos honlapon
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: