Titanium Σχολια κριτικες

Titanium Σχολια κριτικες
5 (100%) 1 vote

Τι είναι το Titanium

Το Titanium είναι ένα gel που υπόσχεται, όχι μόνο να αυξήσει το μήκος του πέους σας, αλλά και το πάχος με έναν ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο. Σήμερα έχει πάνω από ένα εκατομμύριο ευχαριστημένους πελάτες χάρη στην χρήση Αργινίνης, Guarana και Ψευδαργύρου στην φόρμουλά του και την ευκολία στην χρήση του. Αγορά Titanium με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Μέθοδος δράσης του Titanium

Σύμφωνα με διάφορους ειδικούς, το Titanium εγγυάται να μεγαλώσει το πέος κατά 5 εκ κάθε μήνα. Το gel είναι ασφαλές για την χρήση από όλους όσους θέλουν να το χρησιμοποιήσουν για να αυξήσουν το μέγεθος του πέους τους αφού ούτε έχει παρενέργειες, ούτε προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις, ούτε είναι εθιστικό. Το καλύτερο με αυτό το προϊόν είναι ότι παρέχει μόνιμα αποτελέσματα. Το μέγεθος του πέους σας αυξάνεται με κάθε εφαρμογή και δεν θα γυρίσει ποτέ στο προηγούμενό του μέγεθος.

Σύμφωνα με τον επικεφαλή γιατρό του τμήματος του ουρολογικού του 23ου κεντρικού κλινικού νοσοκομείου της Μόσχας, το Titanium gel θα επηρεάσει άμεσα και σημαντικά την σεξουαλική σας ζωή βοηθώντας σας να καταφέρετε εμφανή και σταθερή μεγέθυνση του πέους σας. Μπορείτε να λάβετε παραδεισιακή απόλαυση κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής με γυναίκες, όπως και να έχετε μεγάλους και δυνατούς οργασμούς. Το gel θα σας κρατήσει σε πλήρη εγρήγορση κάθε φορά.

Λειτουργία αυτού του προϊόντος

Οι ιστοί του πέους σας επωφελούνται από τα ειδικά αφροδισιακά και ένζυμα που χρησιμοποιούνται στην σύνθεση αυτού του Titanium gel. Εκτείνει τους θαλάμους του σηραγγώδους σώματος του πέους σας με ασφάλεια για να εξασφαλίσει την μεγέθυνση του και στις δύο διαστάσεις, πλάτος και μήκος.

Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να κάνετε μασάζ  με το gel στο πέος σας ενώ βρίσκεται σε στύση.

Αφού κάνετε μασάζ με αυτό το προϊόν στο στυμμένο πέος σας, σας εγγυάται την αύξηση του μήκους κατά 5 εκ.

Αν εφαρμόζετε αυτό το gel στο πέος σας μισή ώρα πριν την σεξουαλική πράξη, θα έχετε σίγουρα τα καλύτερα αποτελέσματα. Μεγαλώνοντας το πέος σας σε πλάτος και μήκος, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει επιπλέον ενθάρρυνση.

Με αυτό τον τρόπο το Titanium για την αύξηση του πέους όχι μόνο σας ικανοποιεί αλλά και εγγυάται να κάνει την σύντροφό σας ευτυχισμένη. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται σε αυτό το προϊόν θα παροτρύνουν την γυναίκα σας να ζητάει μακρύτερο και πιο παχύ πέος κάθε βράδυ και κατά την διάρκεια της νύχτας. Χρησιμοποιώντας αυτό το προϊόν μπορείτε να είστε νικητής μαραθωνίου του σεξ. Θα σας παρέχει σκληρή σαν πέτρα στύση με ατελείωτη αντοχή και δυνατή σεξουαλική επιθυμία.

Τα συστατικά που περιέχονται σε αυτή την μοναδική φόρμουλα εξασφαλίζουν την αύξηση της παραγωγής τεστοστερόνης, της κύριας ορμόνης που ευθύνεται για την δύναμη που απαιτείται για την σεξουαλική επιτυχία ενός άντρα. Το gel παρέχει γρηγορότερα αποτελέσματα χωρίς παρενέργειες αφού μπορείτε να έχετε δυνατούς οργασμούς και πέτρινη στύση εφαρμόζοντας το στο στυμμένο πέος σας για μερικές μέρες.

Μπορείτε να παρατηρήσετε τα αποτελέσματα της χρήσης αυτού του προϊόντος από την δεύτερη εβδομάδα. Την δεύτερη εβδομάδα η ευαισθησία του πέους σας  θα είναι δύο φορές δυνατότερη από πριν και η στύση σας θα είναι πιο σκληρή και μακριά. Θα αυξηθεί το πέος σας σε πάχος και μήκος μέχρι 1,5 εκ μέσα σε αυτές τις 15 μέρες.

Την τρίτη εβδομάδα θα μπορείτε να έχετε σημαντικά μεγαλύτερο πέος με καλύτερη δομή και σχήμα από πριν. Θα έχετε 70% αύξηση κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης μέχρι τότε.

Την τέταρτη βδομάδα θα έχετε 4-5 εκ μεγαλύτερο πέος, και ταυτόχρονα πολλές φορές καλύτερη ποιότητα στο σεξ. Θα έχετε οργασμούς πιο γρήγορα, οι οποίοι μπορεί να κρατάνε για 5-7 λεπτά περισσότερο χρονικά.

Σύνθεση του Titanium

Αυτό το προϊόν είναι σύνθεση διάφορων οργανικών συστατικών συμπεριλαμβανομένων:

  • Αργινίνη: Βοηθά στη μετατροπή των παρορμήσεων των νεύρων σε αναπαραγωγικές λειτουργίες και λίμπιντο. Είναι ωφέλιμη για την σεξουαλική ικανότητα των ανδρών καθώς βοηθά στην αποκατάσταση της λειτουργίας των αιμοφόρων αγγείων και στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.
  • Σκόνη του φρούτου Guarana: Δουλεύει ως διεγερτικό για γίνει πιο έντονη η αντίληψη όλων των αισθήσεων, αυξάνει τον ρυθμό αντίδρασης και αυξάνει την σεξουαλική έλξη. Βοηθά επίσης στην παράταση της σεξουαλικής επαφής, αυξάνει την αντοχή και τη δύναμη και τονώνει την σεξουαλική ικανότητα των αντρών.
  • Γλυκονικός ψευδάργυρος: Το δομικό στοιχείο των μορίων τεστοστερόνης αυξάνει σημαντικά την παραγωγή αυτής της ορμόνης. Επίσης βελτιώνει την ποιότητα των σπερματοζωαρίων ενώ παράλληλα βελτιώνει την λειτουργία του αναπαραγωγικού συστήματος.
  • Έκκριση γαλλικού σαλιγκαριού: ενισχύει την σεξουαλική ικανότητα των αντρών χάρη στις δυνατές αφροδισιακές ιδιότητές του.

Πού να αγοράσετε ένα Titanium στην Ελλαδα

Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το gel αντρικής ενίσχυσης μόνο διαδικτυακά, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της εταιρίας παραγωγής του. Δεν έχουν επιτρέψει σε κανέναν άλλο να πουλήσει το προϊόν τους για να αποφύγουν τις αντιγραφές, όπως και για να εξασφαλίσουν την αποτελεσματικότητα και την ποιότητά του. Αγορά Titanium με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Τιμή Titanium

Η αρχική τιμή αυτού του Titanium για την αύξηση του πέους επιμήκυνσης πέους ήταν 98€, αλλά μετά από ειδική προωθητική έκπτωση, το κόστος αυτού του πακέτου είναι μόνο 49€. Μπορείτε να κάνετε την διαδικτυακή παραγγελία σας πολύ εύκολα. Χρειάζεται μόνο να συμπληρώσετε την φόρμα που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας. Μετά θα σας καλέσει υπάλληλος της εταιρίας για να επιβεβαιώσει την παραγγελία σας. Και έπειτα θα αποσταλεί στην πόρτα σας. Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή μέσω διαδικτύου ή κατά την παραλαβή της παραγγελίας.

Σχολια Titanium κριτικες

Ο συνδυασμός βοτάνων που περιλαμβάνονται σε αυτό το gel με εντυπωσίασε, αφού όχι μόνο έκανε το πέος μου μεγαλύτερο κατά δύο εκ αλλά ενίσχυσε τους οργασμούς μου σε αξέχαστα επίπεδα. Έχω σκληρότερο πέος, σαν πέτρινο. Μπορώ να κάνω σεξ με τις κοπέλες μου αρκετές φορές κάθε νύχτα, παντού στο δωμάτιό μου. Έχει επίσης αυξήσει τον όγκο των σπερματοζωαρίων μου.

Εθγενιυ Παρκηομενκοβ

Παρόλο που είμαι 55 ετών, κάνω σεξ με την γυναίκα μου κάθε μέρα για να την κάνω χαρούμενη και να είναι ικανοποιημένη. Έχω αυτοπεποίθηση στον ανδρισμό μου, αφού και οι δύο μας κάνουμε καλό σεξ χάρη στην χρήση αυτού του Titanium gel για την αύξηση του πέους. Όχι μόνο με έκανε να νιώθω ολοκληρωμένος άντρας, αλλά μου έχει φτιάξει και την διάθεση για να κάνω ό,τι θέλω με κορίτσια κάθε ηλικίας. Το αποτέλεσμα αυτού του Titanium είναι πέρα από τις προσδοκίες μου. Κανένα άλλο προϊόν ενίσχυσης δεν μπορεί να παρέχει τόσο πέτρινο πέος όσο μου έχει παρέχει αυτό το προϊόν. Κατά την άποψή μου είναι ένα πραγματικά αποτελεσματικό προϊόν για άτομα που θέλουν να έχουν ένα δυνατότερο και μακρύτερο πέος που να ικανοποιεί τις κοπέλες τους.

Ανδρευ Κηοηλοβ


Αγορά Titanium με έκπτωση 50%*στην επίσημη ιστοσελίδα

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: