Valgomed pregledi cena

Valgomed pregledi cena
5 (100%) 1 vote

Noge so pomemben del našega telesa, podpirajo telo in so zelo obremenjene med hojo in tekom. Velikokrat se zgodi, da zaradi različnih okužb pride do poškodb.

Ena takšnih poškodb se imenuje valgusna deformacija palca.

Valgusna deformacija palca je nenavadna koščena grba, zdravniki jo imenujemo tudi hallux valgus.

Nastane na predelu kjer se palec stika z nogo. Palec se posledično odmakne od drugih prstov. Posledica ukrivljenega palca povzroči, da se prst drgne ob čevlje oz. drugo obuvalo.

Zaradi drgnjenja in trenja imajo ljudje s to težavo bolečine pri hoji, žulje na prstu, lahko pa pride tudi so otekanja ali vnetij. Prav tako lahko bolečine povzročajo tudi krči v palcu, ki nastanejo kot posledica ukrivljena palca.

Vzrok za težave z ukrivljenim palcem je lahko deden, kot posledica genetike, nepravilnostih v obliki noge in prstov ali različnih nevroloških zapletov, ki vplivajo na slog hoje. Težave lahko pri ženskah povzroči tudi pogosto nošenje čevljev z visokimi petami.

valgomed-sl-minVeliko ljudi se zaradi težave z okrivljenim palcem odloča za kirurške posege, vendar so takšne operacije precej dragw in zamudne in se izvajajo samo ko so izključene vse alternativne terapije. Opcija za izboljšanje stanja je tudi fizioterapija, vendar je takšno zdravljenje zamudno in neučinkovito.

Iz teh razlogov vam želimo predstaviti izdelek imenovan Valgomed. Gre za ne kirurško metodo, ki vam bo pomagala pri odpravi valgusna deformacije palca.

Pripomoček vam bo omogočil normalno hoji in pomagal preprečiti težave povezane z ukrivljenim palcem. Z uporabo izdelka boste odpravili težave, ki se pojavljajo tako pri moških in kot ženskah.

Kaj je pripomoček Valgomed?

Izdelek je odličen in edinstven pripomoček, ki je bil izdelan in razvit s strani pediatrov in ortopedov v želji najti rešitev pri ukrivljenem palcu. Izdelek je narejen iz hipoalergenega silicijevega elastičnega materiala in se namesti na palec.

Izdelek je zasnovan tako, da ga lahko nosite v vsakem trenutku in da ga je mogoče uporabiti pri vseh vrstah čevljev.

Izdelek ima anatomsko obliko, prst pokriva v celoti, ob nošenju pa ga ji mogoče opaziti. Elastičnost izdelka pomaga pri odpravi težav in vzrokov za nastanek ukrivljenega palca ter poškodb prstov.

Izdelek je učinkovit njegovo nošenje je neopazno, učinek je viden takoj, uporaba pa ne zahteva odrekanj drugih aktivnosti. Izdelek in njegovo oblikovanje sta bila zasnovana tako, da zagotovijo oblogo in delovanje na prizadetem območju, delovanje pa ne vpliva na druge dele stopala. Kupi Valgomed z 50% popustom*na uradni spletni strani

Način delovanja pripomočka Valgomed

Delovanje izdelka temelji na njegovi zmogljivi elastičnosti. Pripomoček najprej ohlapno fiksiramo na palec.

Sestavljen je iz razteznega in elastičnega materiala, ki pomaga zaščititi stopala in kožo pred poškodbami. Deluje tako, da preprečuje draženje, otiščance ali žulje, kar lahko povzroči trenja stopal in povzroči nastanek žuljev. Pripomoček v primeru simptomov blaži trenja in prepreči škodo, kar omogoči koži in prstom hitrejšo regeneracijo hkrati pa zmanjša bolečine, ki jih povzroča ukrivljen palec.

Izdelek deluje kot opornica katerega glavna naloga je da razdeli in loči palec od prstov ter tako zmanjša trenje med hojo. Poleg tega, preprečuje deformacije in zmanjša obremenjenost prsta, ki nastaja ob pritiskanju celotne teže telesa pri premikanju. Prav tako pripomoček preprečuje obremenjenost sklepov ob hoji in zagotavlja pravilno pozicijo prsta, kar preprečuje dodatne deformacije in poškodbe.

Izdelek Valgomed deluje fizično in omogoča zdravljenje brez kirurških operacij ali zdravil. Deluje tako da varuje nogo, ki je lahko izpostavljena deformacijam, ki nastanejo zaradi nošenja čevljev ali nepravilne pozicije stopala. Izdelek se lahko uporablja od 6-10 ur na dan, in ob dosledni uporabi že v enem tednu zagotavlja najboljše rezultate.

valgomed-miniature-sl-min

Sestava pripomočka Valgomed

Izdelek je sestavljen iz številnih materialov. Ne vsebuje različnih delov, ampak ima samo eno komponento, ki preprečuje nastanek ukrivljenega palca. Kljub temu, da gre za majhen izdelek je njegovo delovanje merljivo in učinkovito.

Izdelek je sestavljen iz hipoalergenega silikona. Pri silikonu gre za fleksibilen material, ki ščiti in zavita nastanek poškodb prstov, prask, odrgnin in žuljev.

Še več, silikonska zasnova izdelka zagotavlja prožnost prstov kar omogoči učinkovito gibanje. Proizvajalci izdelka so razvili ta pripomoček za zdravljenje različnih težav, za katere ni primernega zdravljenja:

Nepravilno držo palca, kožna vnetja, neželene vzbrsti in otiščance, burzitis (vnetje sluznice sklepnih žepkov), ploska noga, bolečina, ki jo spremlja trenje na sprednjem delu stopala, bolečina med hojo.

Izdelek za ločevanje prstov je namenjen tako za levo kot za desno stopalo. Pripomoček zmanjša trenje in znojenje med prsti in pomaga pri ohranjanju pravilne oblike ter ravna ukrivljene prste.

Glavni cilj vseh teh izdelkov je zaščititi svoje noge.

Izdelek je namenjen lajšanju težav z nogami, omogoča da se bodo vaše noge počutile udobno, lajšanja bolečine in preprečuje nadaljnje poškodbe. Pripomoček je udoben, fleksibilen, lahek in cenovno ugoden.

valgomed-recenze-sl-min Kupi Valgomed z 50% popustom*na uradni spletni strani

Kje kupiti pripomoček Valgomed v Sloveniji

Če se sprašujete kje kupiti izdelek, vam svetujemo nakup samo na uradni spletni strani. Izdelek je potrjen s strani kemikov in lekarn.

Pred nakupom in uporabo vam priporočamo posvet z vašim zdravnikom, ki vam bo podal še dodatna navodila glede uporabe izdelka. Prav tako je priporočljivo, da pred uporabo preberete navodila za uporabo.

Cena pripomočka Valgomed

Cene blaga se razlikujejo glede na prodajalce. Na uradni spletni strani lahko izdelek kupite s 50% popustom, kar znaša 37 €. Dodatne ugodnosti kot so brezplačna dostava, so na voljo le v primeru nakupa več izdelkov. Izdelek je med uporabniki zelo priljubljen, uporabniki pa so z njegov delovanjem zadovoljni.

Valgomed pregledi

Izdelek je super rešitev, če zaradi bolečin ne morete več obuti čevljev. Poleti enostavno nisem več mogel obuti čevljev. Ko sem videl da se izdelek prodaja na spletni strani sem se odločil, da ga preizkusim. Po uporabi izdelka sem takoj ugotovil da deluje, rezultati so odlični. Upam, da bo izdelek tudi v prihodnosti deloval in da bom tako lahko ostal v formi.

Silvia, 45, Vaslui

valgomed-otziv-1-sl-min

Ob nošenju visokih pet imam pogosto težave, noge me ves čas bolijo. Sandalov ali odprtih čevljev ne morem nositi, zaradi izgleda mojih palcev, kar me zelo žalosti.

Poskušala sem že s fizioterapijo, a je bilo vse je bilo zaman. Ko sem preizkusila ta izdelek so v nekaj tednih vse bolečine izginile.

Alina, 48 let, Constanta

valgomed-otziv-2-sl-min

Če vas vaše noge ovirajo pri življenjskem slogu, je ta pripomoček prava rešitev.

S pripomočkom Valgomed bodo vaše noge spet normalno izgledale in bodo brez bolečin. To je najboljši pripomoček ki deluje proti deformaciji palca. Preizkusite ga in ugotovili boste da resnično deluje. Kupi Valgomed z 50% popustom*na uradni spletni strani

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: