Valgosocks nogavice proti krivim prstom, pregledi, cena, kje kupiti

Valgosocks nogavice proti krivim prstom, pregledi, cena, kje kupiti
5 (100%) 1 vote

Žrtve izkrivljenega nožnega palca (Hallux valgus) razumejo bolečo izkušnjo, ki se ponavlja na dnevni bazi. Na drugi strani pa ljudje, ki nikoli niso občutili pekoče senzacije izkrivljenega nožnega palca ne morejo razumeti neprijetnosti, ki jih ta predstavlja. Vsakdo, ki ima prijatelja ali sorodnika s podobnimi težavami si lahko predstavlja kakšne težave povzroča izkrivljen nožni palec.

To pojasnjuje, zakaj bi morale Valgosocks biti v vsakem domu. Poenostavljene za razumevanje vsakogar – ta revolucionaren izdelek v obliki nogavice pomaga pri razrešitvi zdravstvene težave izkrivljenega nožnega palca. V tem članku boste izvedeli vse kar rabite vedeti o delovanju tehnike za razrešitev izkrivljenega nožnega palca. V naslednjem delu boste našli nasvete in mnenja strokovnjakov o tem revolucionarnem izdelku.

Kaj so Valgosocks?

Valgosocks-slValgosocks so izdelane v nemškem inštitutu Fraunhofe in so namenjene odpravljanju deformacije izkrivljenega nožnega palca. Kot že ime pove, gre za dovršeno tkan izdelek namenjen stopalom z deformacijami ali izkrivljenim nožnim palcem. Poleg vrnitve prvotnega izgleda stopala ta izdelek tudi preprečuje bolečine in otekanje stopala. Z uporabo nogavic Valgo boste preprečili poslabšanje zdravstvene težave izkrivljenega nožnega palca in omogočili hitro okrevanje.

Kupi Valgosocks z 50% popustom*na uradni spletni strani

Delovanje nogavic Valgo

Poleg popravljanje različnih deformacij stopal, je ta čudovita inovacija nemških ortopedov predvsem zasnovana za zmanjšanje deformacij stopal. Valgosocks pomagajo pri odpravljanju napačne oblike stopal s potiskom prizadetih kosti in hrustanca nazaj v njihovo naravno obliko in nato z držanjem le teh trdno na mestu, dokler stopalo in palec ne dosežejo željenega naravnega videza.

Iz istega razloga, ta izdelek odpravlja vse bolečine in neudobnosti, povezane s izkrivljenim nožnim palcem (hallux valgus). Potrebno pa je upoštevati nasvet, da je za razrešitev težave stopal te nogavice potrebno nositi več ur dnevno. Uporabnik si seveda lahko sam prilagaja urnik glede na njegove potrebe in časovne omejitve.

Sestava nogavic Valgo

 Ta edinstveno oblikovan nogavici podoben izdelek ne vsebuje zdravilnih zelišč in namesto tega vsebuje material, ki nežno zadržuje palec in stopalo v njegovi naravni obliki. Na kratko, ta nogavici podoben izdelek vsebuje mehko notranjo podlogo, ki oblaži pritiske ob obolelo stopalo.

Za vzpostavljanje pravilne strukture kosti in hrustanca v stopalu, se ta inovativen izdelek nosi na celotnem stopalu, razen na konicah prstov in straneh stopala. Pomembno je izpostaviti, da ta izdelek ne vsebuje nobenih zdravilnih lastnosti in doseže pravilno postavitev kosti in hrustanca v stopalu le preko držanja le teh v pravilni poziciji.

sl-Valgosocks

Kje kupiti Valgosocks v Sloveniji

Kot vse medicinske pripomočke in zdravila, je tudi ta izdelek potrebno kupiti pri prodajalcih odobrenih s strani proizvajalca. S tem se izognete morebitnim ponaredkom in podstandardnim izdelkom.

Na drugi strani, nakup izdelka pri potrjenem prodajalcu vam zagotovi najboljšo možno kvaliteto in ugodno ceno izdelka. Nakup lahko opravite preprosto z oddajo vaših podatkov (naslov, država, telefonska številka, ime in priimek). Previdni morate biti le pri vnašanju podatkov, da se ne zmotite.

Cena nogavic Valgo

 Glede na cene podobnih izdelkov, ki pomagajo pri pravilni formi stopala, je jasno, da je na trgu te dni čezdalje manj ugodnih in učinkovitih zdravstvenih izdelkov. Valgosocks pa je kljub temu možno dobiti že za samo 39 EUR!

Potrebno pa je pojasniti, da bodo Valgosocks na voljo po tej ceni samo v času promocijske akcije. V primeru zamude akcije izgubite možnost nakupa z 50% popustom in jih boste morali kupiti po polni ceni 78 EUR. Kupi Valgosocks z 50% popustom*na uradni spletni strani

Valgosocks pregledi

 Vsakdo, ki je kdaj uporabljal te inovativno izdelane nogavice ve, da dejansko pomagajo pri odpravljanju deformacij stopal in izkrivljenega nožnega palca. Zaradi učinkovitosti izdelka sta se dve navdušeni stranki napisali svoje mnenje in nam ga posredovali. Spodaj si lahko preberete njuni mnenji o tem revolucionarnem nemškem izdelku.

Dana (Ženska) – 45 let:

Zaradi izkrivljenega nožnega palca sem trpela celih 7 let. Čeprav sem iskala različne alternativne načine zdravljenja – predvsem v oblikah zeliščnih preparatov – nobeden od njih ni koristil. Poleg teh alternativnih posegov, sem poizkusila že vse možne uradne načine zdravljenja. Tako kot pri alternativnih načinih zdravljenja sem tudi iz ortopedske klinike odšla razočarana.

Enega dne mi je prijatelj priporočil Valgosocks. Ker nisem imela kaj izgubiti sem se odločila, da jih poizkusim. Sedaj sem prijatelju zelo hvaležna za priporočilo le teh. Prav tako sem navdušena nad oblikovalci tega inovativnega izdelka.

Valgosocks-pregledi

Aileen (Ženska) – 34 let:

Zaradi moje stalne športne aktivnosti od svojih dni v zgodnjem otroštvu, sem vedno imela probleme s stopali skoraj vsak drug teden. Kljub temu si nisem predstavljala kakšne težave povzroča izkrivljen nožni palec dokler tega problema nisem dobila sama. Pred približno tremi meseci sploh nisem mogla ubiti mojih najljubših čevljev zaradi poslabšanega stanja izkrivljenega palca, ki se je pojavil zaradi stalnih težav s stopali.

Z uporabo nogavic Valgo se je okrevanje začelo že z prvim dnem. V le enem mesecu uporabe so se boleče deformacije ozdravile. Osebi, ki mi je priporočila Valgosocks sem nepopisno hvaležna.

pregledi-Valgosocks

Kupi Valgosocks z 50% popustom*na uradni spletni strani

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: