Varikosette Ulasan | Harga di Malaysia

Varikosette Ulasan | Harga di Malaysia
5 (100%) 1 vote

varikosette-my-3-min

Apa itu Varikosette

Krim Varikosette daripada vena varikos merujuk kepada krim, rumusan dan gel yang digunakan pada kaki untuk membantu mengelakkan dan merawat vena varikos. Produk ini diperbuat daripada ekstrak semula jadi yang digunakan untuk menghasilkan krim. Ianya adalah krim luar biasa yang digunakan untuk membantu menyelesaikan masalah vena varikos. Krim digunakan pada kawasan yang terjejas dengan cara sapuan menggunakan tangan dengan kaedah lap dan urutan.

Terdapat banyak cara yang telah dicuba oleh kebanyakan orang untuk merawat vena varikos. Sesetengahnya menjalani pembedahan vaskular, ada yang mendapatkan terapi kulit atau menggunakan stokin mampat. Dengan kaedah ini, anda akan mendapati bahawa krim ini adalah yang terbaik. Ia berkesan, cekap, murah untuk digunakan dan tidak mempunyai kesan sampingan. Krim ini telah diuji dan diperakui. Beli Varikosette dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Kaedah Tindakan Varikosette

Produk ini datang dalam bentuk gel dan oleh itu ia digunakan secara luaran pada kaki atau paha melalui gosokan, sapuan dan urutan. Sebelum penggunaan krim, pastikan bahagian yang terjejas bersih dan kemas. Krim boleh digunakan oleh kedua jantina sama ada lelaki atau wanita pada semua peringkat umur.

Krim ini kemudiannya digunakan dalam kuantiti yang kecil dengan urutan dan memastikan bahawa kesemuanya diserap. Untuk hasil yang lebih baik, krim ini digunakan dua kali sehari, pada waktu pagi dan petang.

Sebelum anda ketahui bagaimana krim ini berfungsi dan serta kepentingannya selepas anda menggunakannya, adalah lebih baik untuk mengetahui punca berlakunya vena varikos terlebih dahulu.

 • Apabila umur seseorang itu meningkat, urat dan saluran darah menjadi lemah, menyebabkan dinding darah yang kurang berfungsi justeru menyebabkan pembuluh vena varikos.
 • Pembentukan genetik yang boleh disebabkan oleh baka keturunan daripada ahli keluarga dan saudara-mara.
 • Jantina mangsa. Ianya diketahui bahawa urat varikos lebih cenderung untuk dihidap oleh wanita berbanding lelaki. Ini boleh disebabkan oleh cara pemakaian seperti kasut tumit tinggi.
 • Kehamilan adalah faktor lain yang menyebabkan vena varikos. Peningkatan tekanan pada kaki, peningkatan paras darah juga menyebabkan urat varikos.
 • Gaya hidup mangsa. Orang yang duduk atau berdiri untuk tempoh yang lama lebih berisiko untuk memperoleh vena varikos.

Penggunaan produk secara berterusan dalam tempoh 1.5 minggu menawarkan hasil yang terbaik. Terdapat kesan dan hasil yang terjamin. Ia mempunyai bahan semula jadi dan menggunakan teknologi unik dalam mengubati vena varikos. ia memberikan 100% jaminan rawatan dan penyelesaian masalah vena varikos.

Krim ini berfungsi bagi memperoleh keputusan berikut.

 • Ia menyembuhkan dan merawat vena varikos. Apabila krim digunakan ianya membantu mengubati vena varikos membuatkan kaki anda kelihatan licin dan menakjubkan.
 • Membantu mencetus dan melancarkan peredaran darah secara berkesan. Ini membantu mengelakkan darah beku dan sekaligus menghalang pengumpulan darah yang membuat urat menonjol.
 • Membantu menghilangkan dan mengeluarkan tanda-tanda keletihan di kaki dengan cepat selepas latihan atau pergerakan yang lama.
 • Ia membantu untuk mengekalkan kelembapan, hidrasi dan memelihara kulit sepanjang masa justeru menghalang dari kekeringan yang menyebabkan kulit retak. Kulit sentiasa licin.
 • Membantu mencegah bengkak dan keradangan pada urat justeru mengurangkan berat kaki. Bengkak meningkatkan kadar keletihan kerana berat yang berlebihan.

varikosette-my-1-min

Bahan-bahan Varikosette

Semua bahan yang digunakan untuk menghasilkan krim ini terdiri daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan semulajadi. Bahan-bahan yang digabungkan menjadikan formula ini unik untuk digunakan dalam merawat vena varikos. Ianya termasuk:

 • Ekstrak Thistle (ekstrak akar rucus aculeantus). Fungsi utama komponen ini adalah untuk menjadikan dinding saluran darah kukuh, kuat dan anjal. Ini membantu menahan tekanan darah yang berlainan semasa peredaran. Ia juga membantu menghilangkan toksin mikro yang menyebabkan kerosakan kulit. Selain itu, ia membantu menghilangkan kesakitan, bengkak dan keletihan.
 • Gel Aloe Vera  (serbuk daun aloe barbadensis). Fungsi utamanya adalah untuk menghilangkan rasa berat badan yang berlebihan dan keletihan anggota badan. Ia juga mengurangkan kehalusan dan penembusan kapilari darah. Lebih-lebih lagi, ia mengurangkan perkumpulan darah dan keradangan.
 • Minyak “Rose Wild” Mace. Memberikan tenaga pada kaki dan menjadikannya kuat. Ia juga berfungsi sebagai pembasmi kuman pada kulit agar ia sentiasa segar. Ia juga mempercepatkan penyembuhan keretakan pada kulit.
 • Ekstrak kulit limau, minyak argan. Bertindak sebagai deodoran dan mengurangkan peluh berlebihan. Membuat kulit lembut dengan menjadikannya kurang keras dan kering. Ia membantu mengekalkan kulit lembap dan menyuburkan kaki.
 • Ekstrak goldenrod (ekstrak Solidago virgaurea Goldenrod). Ia bertindak sebagai penjagaan kulit dan menggalakkan tona kulit. Ia membantu peredaran darah di dalam urat. Ia juga mempercepatkan metabolisme tisu. Membantu penjanaan sel baru untuk menggantikan sel yang rosak.
Beli Varikosette dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Beli Varikosette di Malaysia

Krim ini boleh dibeli di laman web produk. Barang ini juga boleh dibuka di pasaran atas talian, contohnya, Amazon.com. Selepas membeli barang, ianya disyorkan bagi anda untuk mengikuti arahan cara penggunaan dan penyimpanan produk itu. Penghantaran adalah dalam masa 2-3 hari di bandar-bandar utama dan 7-14 hari pada kawasan lain.

Proses pembelian pesanan yang dilakukan secara atas talian oleh pelanggan, pelanggan dihubungi melalui email atau nombor telefon. Kemudian produk dihantar ke lokasi yang diperlukan melalui kurier atau peti surat.

Harga Varikosette di Malaysia

Di laman web produk, harganya adalah RM179, diskaun 50% dibuat pada harga asal sebanyak RM358. Kos penghantaran tidak dikenakan. Beli di laman web asal bagi mengelakkan produk palsu. Di Amazon.com, harga berbeza mengikut saiz dan kuantiti. Kadang-kadang orang akan membeli secara borong.

varikosette-my-2-min

Varikosette Ulasan

Selepas menggunakan krim, saya mendapati bahawa rasa sakit dan keras beransur hilang. Krim ini berfungsi dengan baik untuk saya dan penyakit vena varicose sembuh.

Viorica, 45 tahun

varikosette-my-4-min

Selepas seharian bekerja, saya menggunakan krim. Ia menghilangkan bengkak, keletihan dan peluh pada kaki. Apabila saya bangun pada waktu pagi, kaki saya pulih sepenuhnya. Saya mengesyorkannya untuk semua orang.

Matthew, 35 tahun

varikosette-my-5-min

Varikosette Kesimpulan

Jangan benarkan vena varikos mengurangkan nikmat kaki anda, menyebabkan anda tidak selesa atau sakit kerana ada ubat untuknya. Gunakan krim Varikosette daripada vena varikos untuk mencegah dan menyembuhkan masalah ini. Jadikan kaki anda sesuai untuk segala aktiviti. Krim ini adalah krim yang terbaik untuk anda. Gunakannya dan saya berjanji anda akan memuji saya. Beli Varikosette dengan diskaun 50%*di laman web rasmi

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: