XtraSize Mnenje cena

XtraSize Mnenje cena
5 (100%) 1 vote

XtraSize-sl1Zadovoljiti partnerja, je skrb in želja vsakega moškega. Prav zaradi tega se na trgu pojavlja kar nekaj izdelkov, ki moškim pomagajo pri doseganju tega zadovoljstva. Tablete XtraSize za povečanje penisa je eden izmed njih, kjer gre za popolnoma naraven izdlek! V članku, vam bomo predstavili, kako kupiti originalen učinkovit proizvod, predstavili vam bomo cene in izvedbo varnega nakupa.

Majhen penis ne vpliva ne vpliva samo na spolne užitke, lahko tudi negativno vpliva na vaše zakonske zveze ali razmerja. Večina žensk po vsem svetu, si želi dolg in trd penis.  Moški imajo dolžnost ženskam omogočiti užitke, ki jih lahko dosežejo samo tako, da jo zadovoljijo. Na kakšen način pa boste to dosegli? Za to se vam ni potrebno posluževati tablet ali črpalk za podaljšanje penisa. Gre predvsem zato, da si zagotovite močno erekcijo, ki odpravlja seksualne težave.

Kaj je dodatek XtraSize?

Izdelek je narejen v obliki tablete, uporablja se kot dodatek za izboljšanje spolnih odnosov in velikosti penisa. Deluje neposredno na spodnji del telesa, ter omogoči da kri preide v penis, kar posledično vzpodbudi erekcijo. Tablete omogočajo, da kadar se tkivo penisa povečuje, se istočasno povečuje kapaciteta penisa. Posledično se povečujejo dolžina in debelina penisa ter sila erekcije. Izdelek je potrjen s strani zdravnikov, kar dokazuje njegovo učinkovito delovanje. Kupi XtraSize z 50% popustom*na uradni spletni strani

Način delovanja XtraSize

Tabletke pomagajo pri povečanju mišice moškega penisa z razširitvijo in povečanjem števila krvnih žil in kapilar. To zagotavlja pravilen krvni obtok, tako se zagotovi učinkovita absorpcija učinkovin iz kreme s čimer se poveča penis. Sodoben moški potrebujejo več vitalnosti. Če želite biti aktivni tekom celotnega dneva, kot tudi v večernem času, telo potrebuje dodatno vzpodbudo. Raziskave so pokazale, da veliko moških, ne glede na starost v 99% opaža izboljšano erektilno zmogljivost in podaljšanje spolnega odnosa.

Način uporabe izdelka je preprost in vključuje zaužitje le dveh tablet, še posebej pred spolnim odnosom. Izdelek ima posebne encime, ki delujejo tako, da spodbujajo rast tkiva penisa. Encimi, prodrejo v komore in stene penisa, ter tako povečajo dolžino in obseg. Ob uporabi izdelka, boste dosegli naslednje rezultate:

 • Velikost penisa se bo povečala, imeli boste večji in daljši penis.
 • Poveča se čvrstost in moč penisa.
 • Časovno obdobje erekcije se podaljša, skrajša se čas okrevanja po spolnem odnosu.
 • Zagotavlja daljše in intenzivnejše ejakulacije.
 • Poveča krvni tlak in prekrvavitev genitalij.
 • Krepi zaupanje in kemijo med partnerji, s čimer izboljša spolno zadovoljstvo na obeh straneh.
 • Omogoča pogostejše in zanesljivejše erekcije.
 • Podaljša se orgazem pri obeh partnerjih.

Tablete so testirane in  varne za uporabo. Izdelek nima vpliva na druge dele telesa ali na druge organe v telesu. Prav tako ne vpliva na reprodukcijski sistem. Večina filmskih zvezd, ki so zanesljiv vir, je uporabila ta izdelek, saj zagotavlja pozitivne rezultate. To je edini pravi način za povečanje vašega penisa. Ne potrebujete kirurških posegov ali drugih metod za povečanje penisa.

XtraSize-sl2

Sestavine XtraSize

 • Izdelek vsebuje magnezij. Ta sestavina pomaga pri proizvodnji spolnih hormonov npr. androgenov in estrogenov. Prav to spodbuja proizvodnjo živčnih prenašalcev, ki uravnavajo spolno željo in nadzor npr. epinefrina in dopamin.
 • Izdelek vsebuje tudi glicin. Sestavina povečuje dušikov oksid v telesu. Poveča se delovanje encima dušikovega oksida in sinteze. Glicin se uporablja za povečanje spolnega libida, izboljšuje izliv in omogoča dolgotrajne erekcije.
 • Izdelek je sestavljen tudi iz gvarane. Glavna funkcionalnost gvarane je spolna stimulacija. Semena iz ekstrakta guaraninega vsebujejo sestavine, ki jih je mogoče pridobiti iz kristalizirane snovi imenovane guaranin. Ta sestavina omogoča Guaraninim semenom, da delujejo kot močni antidepresivi za preprečevanje impotence.
 • L-Arginine. L-Arginine aminokislina nujna v organizmu za sintezo dušikovega oksida, ki povzroča, da je vaš žilni sistem elastičen. Razen tega sodeluje pri izločanju hormonov v našem organizmu – med drugimi rastnega hormona. Na ta način vpliva na rast in dobro prekrvavljenost penisa. Prav tako pri moških vzpodbuja erekcijo in orgazme.
Kupi XtraSize z 50% popustom*na uradni spletni strani

XtraSize-sl3

Zakaj kupiti XtraSize v Sloveniji?

Izdelek je na voljo na uradni spletni strani. Za nakup, naročilo izvedete na spletni strani; kontaktirali vas bomo preko kontaktne številke. Izdelek bo poslan na želeno lokacijo po kurirju ali vam ga bodo pustili v nabiralniku.

Cena XtraSize

Na  uradni spletni strani, je cena izdelka je 59 €. Strošek dobave izdelka je 25 €. Dostava izdelka je v roku 7 dni od dneva naročila.

Tablete XtraSize za povečanje penisa je izdelan iz naravnih sestavin, ki so varni za človeško telo. Snovi nimajo stranskih učinkov in zato vam za prihodnje težave ni potrebno skrbeti. Izdelek je varen za uporabo.

XtraSize Mnenje

Marko, 23 let

Še nikoli nisem imel toliko moči. Že ob 20 uri sem bil izčrpan in nisem mogel več funkcionirati.  Ampak, ko sem začel uporabljati ta izdelek, lahko moj dan traja 25 ur! Uspe mi narediti vse kar hočem, imam zelo naporen urnik, kljub temu pa se počutim odlično. Izdelek je prava stvar in ga lahko samo priporočam, da ga preizkusite. Izdelku sem zares hvaležen.

XtraSize-sl4

Tomi, 32

Pred kratkim sem imel težave v odnosu z mojo punco, ampak ko sem začel uporabljati ta izdelek se je vse čudežno spremenilo. Moje zasebno življenje je postalo veliko bolje. Zdaj je odnos zelo pozitiven. Izdelek je bil v veliko pomoč meni in mojemu spolnemu življenju.

XtraSize-sl5

Zaključek o izdelku XtraSize

V primeru, da ste žrtev, ki ne zadovolji partnerke zaradi majhnega penisa, vas ne rabi več skrbeti. Po 4 tednih uporabe boste težavo rešili. Izdelek bo pomagal izpopolniti vaš partnerski odnos in vam dal moč, ki jo potrebujete. Postanite človek, ki ste vedno želeli biti. Kupi XtraSize z 50% popustom*na uradni spletni strani

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: